Οι κομβικές επόμενες κινήσεις Κασσελάκη μετά τις Ευρωεκλογές

Οι κομβικές επόμενες κινήσεις Κασσελάκη μετά τις Ευρωεκλογές

[Ανάλεκτα…]

Ο σχεδιασμός του κ. Κασσελάκη για μετά τις ευρωεκλογές προβλέπει να μπει πωλητήριο στο ιστορικό κτίριο της Κουμουνδούρου, το οποίο αγοράστηκε με δάνειο επί ηγεσίας Λεωνίδα Κύρκου στο όνομα του Φώτη Κουβέλη, όταν ιδρύθηκε η Ελληνική Αριστερά (ΕΑΡ).

Ο Κασσελάκης ασφυκτιά στην Κουμουνδούρου και κάνει οτιδήποτε για να απομακρύνεται και να απαλλάσσεται από τους συμβολισμούς του παρελθόντος. Η δεύτερη κίνηση που έχει δρομολογηθεί είναι η εξυγίανση των κομματικών ΜΜΕ, αρχίζοντας από το ραδιόφωνο. Όσον αφορά την «Αυγή», η αίσθηση που κυριαρχεί είναι ότι θα ενδυναμωθεί το κυριακάτικο φύλλο, με παράλληλη αναστολή του καθημερινού. Οι απόψεις των συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη διίστανται ως προς τον χρόνο που πρέπει να γίνουν αυτές οι κινήσεις.

Οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και το φορολογικό σύστημα – Όλα τα κοστολογημένα μέτρα μέσα από γραφήματα

Η κρατούσα άποψη είναι ότι όλα θα προχωρήσουν στις αρχές του καλοκαιριού, μετά τις ευρωεκλογές. Σε ιντερνετικό επίπεδο, η προεδρική φρουρά θέλει να ενσωματωθούν όλες οι ιστοσελίδες σε ένα portal, στα πρότυπα περίπου του ιντερνετικού 902, αλλά στο πιο μοντέρνο.

Τέλος, μέσω του i-syriza, η βούληση του προέδρου είναι να γίνονται διαδικτυακές καμπάνιες για τα θέματα της επικαιρότητας.

Νέος κύκλος αποχωρήσεων από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πέντε κορυφαία στελέχη είναι στην πόρτα εξόδου από την Κουμουνδούρου. Οι πληροφορίες μιλούν για τρεις υποψηφίους βουλευτές που δεν εξελέγησαν, ο ένας ασχολείται με τη συγγραφή βιβλίου και δύο ακόμα στελέχη που είχαν υποστηρίξει τον Τσίπρα κατά το παρελθόν.

Προς το παρόν, την πόρτα έχει ανοίξει ο δικηγόρος Γιώργος Κακουλάκης, πρώην κορυφαίο στέλεχος της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος είχε προσχωρήσει στον χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί προεδρίας του Αλέξη Τσίπρα, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει στην ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς διά της πολιτικής διεύρυνσης που ευαγγελιζόταν ο πρώην πρωθυπουργός.

Ο Κακουλάκης παραιτήθηκε από μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας της Κουμουνδούρου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ