Απίστευτο το φετινό Καρναβάλι στο Μοσχάτο, με χιλιάδες Καρναβαλιστές (εικόνες)

Απίστευτο το φετινό Καρναβάλι στο Μοσχάτο, με χιλιάδες Καρναβαλιστές (εικόνες)

Mε μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων καρναβαλιστών και πλήθος επισκεπτών πραγματοποιήθηκαν οι καρναβαλική παρέλαση του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 14.30 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στο Μοσχάτο, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου.

Από νωρίς το πρωί οι δρόμοι και οι πλατείες του Μοσχάτου είχαν γεμίσει με μεταμφιεσμένους κάθε ηλικίας, ενώ την ώρα της παρέλασης η Λεωφόρος Μακρυγιάννη πλημμύρισε από χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες που χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Στην παρουσίαση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καρύδη.

Μετά το τέλος της παρέλασης, η διασκέδαση συνεχίστηκε στο ύψος της πλατείας Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)! Τα χρώματα του Colour Day Festival και η νεανική συναυλία με τη LILA TRIANTI και τους KINGS έδωσαν την ευκαιρία σε μικρούς μεγάλους όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά να συμμετέχουν στο παιχνίδι των χρωμάτων, όπως η καρναβαλική διάθεση απαιτεί!

To παρόν στο καρναβάλι έδωσαν, επίσης, ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, ο Υφυπουργός Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.

This slideshow requires JavaScript.

Πηγή, φωτο, βιντεο: mymoschato.gr

Σχολιάστε εδώ