Καρναβάλι 2024: Κυριακή 10/3 η μεγάλη παρέλαση | “‘Ελα και εσύ στο Μοσχάτο” !

Καρναβάλι 2024: Κυριακή 10/3 η μεγάλη παρέλαση | “‘Ελα και εσύ στο Μοσχάτο” !

Μετά την Τσικνοπέμπτη που γιόρτασε σε παραδοσιακούς ρυθμούς, ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου συνεχίζει στους ρυθμούς της αποκριάς με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, στις 14.30 στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή 6.000 καρναβαλιστών!

Χιουμοριστικές μεταμφιέσεις, άρματα, ξυλοπόδαροι, χορευτικά δρώμενα σε ένα μαγευτικό σκηνικό που θα παρακολουθήσουν χιλιάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης του Μοσχάτου με παρουσίαστες τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Κατερίνα Καρύδη!

Μετά το τέλος της παρέλασης, η διασκέδαση συνεχίζεται στο ύψος της πλατείας Ταξιάρχη Παπαντώνη (π. Μεταμορφώσεως)! Τα χρώματα του Colour Day Festival και η νεανική συναυλία με τη LILA TRIANTI και τους KINGS, θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς μεγάλους όχι μόνο να διασκεδάσουν, αλλά να συμμετέχουν στο παιχνίδι των χρωμάτων, όπως η καρναβαλική διάθεση απαιτεί!

Οι εκδηλώσεις του Δήμου θα συνεχιστούν την Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά Κούλουμα και την μεγάλη συναυλία με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση και τη λαϊκή ορχήστρα του, στις 11.00 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου-Εθνικής Αντίστασης στον Ταύρο! Συμμετέχει η Σταυρούλα Εσαμπαλίδη.

Πηγή βίντεο: mymoschato.gr

Σχολιάστε εδώ