Γ. Μώραλης: Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης ο Πειραιάς

Γ. Μώραλης: Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης ο Πειραιάς

Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης κινείται σήμερα το Μεγάλο Λιμάνι, με τον Δήμο Πειραιά να έχει ετοιμάσει δρώμενα για μικρούς και μεγάλους. Όπως δήλωσε στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή “Πρωινό Soundtrack” ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, είναι πρόθεση της δημοτικής αρχής να δημιουργεί γιορτινές στιγμές για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. “Το μεσημέρι στην υπό ανάπλαση αγορά πλησίον του εμβληματικού έργου του Πύργου, θα στηθεί ένα γλέντι με χορό, τραγούδια και φαγητό” όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά.
Παράλληλα, ανέφερε ότι σήμερα δίνει το παρών στα επτά ειδικά σχολεία της πόλης, όπου μαζί με τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς θα διασκεδάσουν λόγω της ημέρας.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη εκδήλωση που θα στηθεί στη Φρεαττύδα, τη Καθαρά Δευτέρα, εκεί όπου θα γίνει το καθιερωμένο πέταγμα του χαρταετού, θα στηθεί ένα παραδοσιακό γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά που θα συνοδεύεται από άφθονα εδέσματα με τη χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του πρόεδρου της, Βαγγέλη Μαρινάκη.
Τέλος, δεν δίστασε να κάνει τις προβλέψεις του για τα δύο μεγάλα αθλητικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν το βράδυ στον Πειραιά, εκτιμώντας ότι ο Ολυμπιακός θα κερδίσει στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ αντίστοιχα, παροτρύνοντας τον κόσμο να έχει υποδειγματική συμπεριφορά σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ, που αναμένεται να είναι κατάμεστα.

Πηγή: KANAΛΙ ΕΝΑ 90,4

Σχολιάστε εδώ