Σχέδιο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζεται ο Κασσελάκης… Από ταβέρνα στα Εξάρχεια θέλει να τον κάνει patisserie στο Χαλάνδρι!

Σχέδιο επανίδρυσης του ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζεται ο Κασσελάκης… Από ταβέρνα στα Εξάρχεια θέλει να τον κάνει patisserie στο Χαλάνδρι!

♣ Ενώ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο στο μεσοδιάστημα να τον λειτουργεί ως beach bar στα Κουφονήσια.

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας εξήγγειλε ο Μητσοτάκης. Θέμα χρόνου είναι να αναλάβει πρωτοβουλία για την απελευθέρωση της Πόλης.

♣ Στα ρεπό θα λύσει το Κυπριακό, το Μεσανατολικό και θα βάλει τέλος στην πείνα που μαστίζει την Αφρική.

♣ Το 50% των πολιτών θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε αποδυναμωμένος από το συνέδριο. Και το άλλο 50% τι πιστεύει; Ότι είναι έτοιμος να χτυπήσει πρωτιά στο «Survivor»;

♣ (Μετά από ένα σύ­ντομο πέρασμα του Κασσελάκη από το τένις…)

Αν ακούτε κάτι περίεργους θορύβους, δεν είναι τίποτα ανησυχητικό. Μετά τη δήλωση Κασσελάκη «είμαστε αριστεροί» τρίζουν τα κόκαλα του Μαρξ. Από τα… γέλια!

♣ Το 70% των πολιτών πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση της ακρίβειας. Και το άλλο 30%; Ότι τσακίζει την αισχροκέρδεια στα μαρμαρένια αλώνια της Πατησίων;

♣ Σωστά πανηγυρίζουν στην κυβέρνηση για το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Καθότι, αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια.

♣ Το 60% πιστεύει ότι η χώρα πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση. Και, δηλαδή, το άλλο 40% τι νομίζει; Πως φεύγει long weekend στο Ναύπλιο;

♣ Αν γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης, θα αυξήσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, θα επαναφέρει τα δώρα και θα καθιερώσει μπόνους δωρεάν τριήμερο στην Ίμπιζα.

Αυτό το 2,2% των πολιτών που πιστεύει ότι ο Ανδρουλάκης είναι κατάλληλος για ρόλο στην Ευρώπη τι ακριβώς έχει υπόψη του; Τη Eurovision;

♣ (Ο λαϊκισμός είναι μισή αρχοντιά, την άλλη μισή την πήραν στο «Survivor»!)

♣ Το ότι στην κυβέρνηση θεωρούν πως πολεμάνε την ακρίβεια είναι κακό. Αν το νομίζουν είναι ακόμη χειρότερο. Αν το πιστεύουν κιόλας είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Η Νέα Αριστερά θέλει, λέει, να ανοίξει τον δρόμο για μια Αριστερά που μπορεί να νικήσει! Στο τάβλι ή στην μπιρίμπα;

♣ Τα καλά νέα: Δεν διαλύεται τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα κακά νέα: Θα διαλυθεί μετά τις ευρωεκλογές.

♣ Βαρυσήμαντη δήλωση Άδωνη: «Ο Κασσελάκης έχει τελειώσει ως πολιτικός». Ναι, αλλά μπορεί να διαπρέψει ως δάσκαλος yoga, bartender, κομμωτής, εκπαιδευτής σκύλων.

♣ Ο Κυρ. Μητσοτάκης ευχήθηκε στον Ερντογάν για τα 70ά γενέθλιά του. Οπότε, από εδώ και πέρα όλα είναι πιθανά. Όλα, μα όλα.

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δύο μήνες έχουμε Απόκριες και τον υπόλοιπο χρόνο καρναβάλια.

♣ Απορία: Αυτή η Δ. Αυγέρη είναι τόσο άσχετη πολιτικά ή το κάνει επίτηδες για να μας σπάει τα νεύρα; (Με μεγάλη επιτυχία πρέπει να παραδεχθώ…)

♣ Τη βεβαιότητά του ότι θα νικήσει τον Μητσοτάκη και θα γίνει πρωθυπουργός εξέφρασε ο Κασσελάκης. Αλλά, ως γνωστόν, άνοιξε ήδη το Τριώδιο, οπότε όλα επιτρέπονται.

♣ Έκλεισαν δύο χρόνια από τον πόλεμο στην Ουκρανία, που –υποτίθεται– θα τελείωνε σε τρεις μήνες!

♣ Στην Ινδία τρένο ταξίδευε για 70 χλμ. χωρίς οδηγό. Σιγά! Εδώ ολόκληρο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) και πέντε μήνες τώρα πηγαίνει δίχως αρχηγό.

♣ 80χρονος στη Θεσσαλονίκη σκότωσε την 87χρονη σύζυγό του. Για να ζήσει τον έρωτα του με την 90χρονη ερωμένη του.

♣ Μετεωροειδές έπεσε στην περιοχή ανάμεσα σε Ιωάννινα και Καλαμπάκα. Σιγά την είδηση. Τον Σεπτέμβριο «UFO» είχε πέσει… ανοιχτά της Κουμουνδούρου!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ