Ελλάδα-Καζακστάν:  Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα – Πιθανή η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs

Ελλάδα-Καζακστάν: Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα – Πιθανή η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 21:45 στην OPAP Arena. Η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά και οι τιμές τους είναι 20€, 30€, 40€ και 60€. Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%. (Δείτε περισότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια στο epo.gr)

Υπογραμμίζεται ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή των φιλάθλων στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Πιθανή η αναβολή της 2ης αγωνιστικής των playoffs

Tην Τετάρτη (05/03) η Super League θα συνεδριάσει για το αίτημα της ΕΠΟ να αναβληθεί η 2η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος, που ξεκινούν την Κυριακή (10/03) προκειμένου οι Έλληνες διεθνείς του Γκουστάβο Πογέτ να προετοιμαστούν όσο περισσότερο γίνεται για τον πολύ κρίσιμο αγώνα με το Καζακστάν.

Εάν η Super League πει “οκ” το διήμερο 16-17 Μαρτίου δεν θα έχουμε πιθανότατα δράση στα playoffs, ενώ δεν τίθεται ζήτημα αναβολής των playoyts, τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά στις 16 Μαρτίου.


Σχολιάστε εδώ