Σ. Τσιώλης στο “Π”: Χρυσή ευκαιρία

Σ. Τσιώλης στο “Π”: Χρυσή ευκαιρία

Του
ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Θα είναι ευτυχής συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει μέσα στον Μάρτιο δύο προκρίσεις. Το εύχομαι ολόψυχα και στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Τον μεν πρώτο τον θεωρώ φαβορί στη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μου βγάζει κάτι θετικό το τελευταίο διάστημα, είναι και ο νέος προπονητής που κοουτσάρει σωστά και βοηθάει την ομάδα του, γενικότερα δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο και θεωρώ ότι μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στους Ισραηλινούς, όχι χωρίς κόπο φυσικά, ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Πιο δύσκολο θεωρώ ότι είναι το έργο του ΠΑΟΚ. Οι Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ τρέχουν πολύ, είναι τεχνίτες και θα τους δυσκολέψουν, όσο κι αν η ελληνική ομάδα διαθέτει την ποιότητα για να τους κοντράρει. Δεν έχει τόσο βάθος στον πάγκο της, που είναι απαιτούμενο όταν καλείσαι να διαχειριστείς το δυναμικό σου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Όσο για τις πιθανότητες θα πω ότι είναι 50-50 και μακάρι ο ΠΑΟΚ να εμφανίσει το πρόσωπο του ομίλου.

Χρειαζόμαστε πόντους για να μπορούν οι ομάδες μας τα καλοκαίρια να έχουν ευκαιρία ευρείας συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA. Το έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας, όπως είπα, για να προοδεύσει και να ανέβει επίπεδο. Και είναι χρυσή η ευκαιρία για τις δύο ομάδες μας που παίζουν τώρα προκειμένου να ωφελήσουν εαυτόν, επιτελώντας παράλληλα το εθνικό τους καθήκον.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: ilia.news


Σχολιάστε εδώ