Δεύτερο σερί «δίδυμο» ο Ελ Κααμπί – Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό – Highlights

Δεύτερο σερί «δίδυμο» ο Ελ Κααμπί – Νίκη με ανατροπή για τον Ολυμπιακό – Highlights

Δύο γκολ στο 4-1 του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δύο γκολ επανέλαβε στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί .

Ο προηγούμενος παιχτης του Ολυμπιακού που κατάφερε κάτι παρόμοιο ήταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος στις 20 Δεκεμβρίου 2020 πέτυχε δύο τέρματα στο εντός έδρας 5-1 επί της ΑΕΛ και στις 3 Ιανουαρίου 2021 σκόραρε άλλες δύο φορές στο 3-0 επί της ΑΕΚ, επίσης στο Φάληρο.

Ο Ελ Κααμπί έφτασε τα πέντε γκολ στους τρεις τελευταίους αγώνες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, αφού είχε σημειώσει άλλο ένα στη νίκη με 4-0 επί του ΟΦΗ, στις 10 Φεβρουαρίου. Αν υπολογίσουμε και την Ευρώπη, ο 30χρονος επιθετικός έχει επτά τέρματα στα πέντε τελευταία επίσημα ματς της ομάδας του.

Πηγή βιντεο: COSMOTE TV

Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο, έμειναν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης όμως στο δεύτερο ημίχρονο έκαναν την ανατροπή και πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις 16 νίκες επί του Αστέρα Τρίπολης σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μάλιστα επικράτησε για τέταρτη φορά ενώ είχε δεχθεί πρώτος γκολ.

Στις 4 Ιανουαρίου 2017, οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Μάσα στο 27’, ο Φορτούνης ισοφάρισε στο 54’ και ο Μάριν διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον Ολυμπιακό στο 90+3′.

Στις 25 Μαρτίου 2012, ο Αστέρας προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Ναβάρο (13’) και Ροζέριο (16’), όμως ο Ολυμπιακός επικράτησε με 7-2! Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Μιραλάς (20’ πέν., 51’, 70’, 89’) κι από ένα οι Τζεμπούρ (49’), Ορμπάιθ (53’) και Φουστέρ (80’).

Με πληροφορίες απο τη Super League
Φωτο: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/EUROKINISSI

Σχολιάστε εδώ