Ν. Καρούλιας στο “Π”: Μέσα και στους δύο στόχους, αλλά θέλει προσοχή

Ν. Καρούλιας στο “Π”: Μέσα και στους δύο στόχους, αλλά θέλει προσοχή

Του
ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΟΥΛΙΑ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού


Σίγουρα, η πρόκριση στον τελικό βαραίνει περισσότερο για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, αν αναλύσουμε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, η απόδοσή του δεν ήταν καλή. Δεν νομίζω ότι επαναπαύθηκε με το 1-0 του πρώτου ματς, αλλά ίσως οι ποδοσφαιριστές του θεώρησαν ότι πλέον έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και κάπου ολιγώρησαν.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, αλλά σε τέτοιες καταστάσεις θέλει και τύχη. Και βεβαίως δεν πρέπει να λησμονούμε –αν και δύσκολα θα ξεχαστεί ένας τέτοιος αγώνας, που σπάνια βλέπουμε– ότι στα πέναλτι ο Ντραγκόφσκι όρθωσε ανάστημα και έσωσε την ομάδα του από άμεσο κίνδυνο. Και όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Εν όψει της συνέχειας, η αγωνιστική του συμπεριφορά στον ημιτελικό του κυπέλλου εκτιμώ πως πρέπει να ηχήσει σαν καμπανάκι, να αφυπνίσει την ομάδα, ώστε να καταλάβει ότι δεν κερδίζονται όλα με την τύχη. Θέλει προσοχή γενικότερα και ιδίως στη μεσαία γραμμή, εκεί όπου την Τετάρτη ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανακτήσει την κατοχή της μπάλας στον άξονα, όπου συνήθως τα καταφέρνει καλά, και να προσεγγίζει κάθε παιχνίδι στο εξής με τη μέγιστη αυτοσυγκέντρωση. Είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι μέσα και στους δύο στόχους, εννοείται αυτό, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ακολουθούν πολλές και δύσκολες μάχες μέχρι το τέλος της περιόδου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ