Πέρασε… απο την πολύ καλή Λαμία η ΑΕΚ – Highlights

Πέρασε… απο την πολύ καλή Λαμία η ΑΕΚ – Highlights

Η ΑΕΚ νίκησε 3-1 τη Λαμία στο ΔΑΚ της ομώνυμης πόλης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Τρία γκολ, δοκάρια και πολύ καλή μπάλα από την ομάδα του Αλμέιδα που συνεχίζει στην κορυφή

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν πολύ αποτελεσματική στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ, αρχικά με την κεφαλιά του Ντομαγκόι Βίντα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νορντίν Άμραμπατ στο 17′ και στη συνέχεια με πλασέ του Νίκλας Ελίασον μετά από ασίστ του Ορμπελίν Πινέδα στο 41′.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 63′ με ωραία γυριστή κεφαλιά του Στίβεν Τσούμπερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αμραμπατ και το σκορ έκλεισε ένα λεπτό μετά ο Σίντκλεϊ Φερέιρα με σουτ από δύσκολη γωνία πλάγια αριστερά. Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σταύρος Πήλιος σημάδεψε με δυνατό δεξί σουτ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Λαμίας.

Η ΑΕΚ με τη νίκη της αυτή παραμένει μόνη στην κορυφή και την ερχόμενη Τετάρτη επιστρέφει στην OPAP ARENA για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παίκτης της ΑΕΚ ο Τσιλούλης!

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποκάλυψε πως ο 29χρονος υπέγραψε στην Ένωση.

Πηγή βίντεο: Cosmote tv

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης (59΄ Σαντάνα), Σλίβκα, Τόσιτς (59΄ Λέικ), Μάλτσι (77΄ Τσούκαλος).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Άμραμπατ (82΄ Πισάρο), Γιόνσον, Πινέδα (68΄ Λιούμπισιτς), Ελίασον (82΄ Π. Φερνάντεθ), Πόνσε (82΄ Αραούχο), Τσούμπερ (68΄ Μάνταλος).


Σχολιάστε εδώ