Αρχίζει το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Στ. Κασσελάκης: Σήμερα αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική αντεπίθεση

Αρχίζει το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Στ. Κασσελάκης: Σήμερα αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική αντεπίθεση

Από σήμερα, Πέμπτη, έως και την Κυριακή, 5.000 σύνεδροι θα παραστούν στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ σε τετραήμερες εργασίες με στόχο να ετοιμάσουν την κυβερνητική πρόταση που θα κατατεθεί το κόμμα προς την κοινωνία το επόμενο διάστημα και ενόψει των ευρωεκλογών.

Κεντρικό σύνθημα “Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα” και είναι προφανές ότι στην αξιωματική αντιπολίτευση επιθυμούν, αφήνοντας πίσω εσωκομματικές εντάσεις του προηγούμενου διαστήματος και εκπέμποντας ενωτικό μήνυμα, να καταδείξουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η προοδευτική δύναμη που αποτελεί την εναλλακτική για τη διακυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το συνέδριο θα αρχίσει σήμερα στις 6:00 το απόγευμα στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο. Στις 7:00 θα μιλήσει ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κανελλάκης, ενώ χαιρετισμούς θα απευθύνουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τα οποία έχουν προσκληθεί, ενώ απέρριψε την πρόσκληση που δέχτηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιούνται ομιλίες στελεχών και συζητήσεις σε θεματικά στρογγυλά τραπέζια για όλους τους κρίσιμους τομείς: Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Προβλήματα και προοπτικές στον αγροτικό τομέα, Κράτος δικαίου, Περιβάλλον.

Στ. Κασσελάκης: Σήμερα αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική Αντεπίθεση

«Είμαστε στο Taekwondo και ετοιμαζόμαστε για το 4ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα Πέμπτη 22/2 αρχίζουμε όλοι μαζί την προοδευτική Αντεπίθεση. Η ομιλία μου είναι ανοιχτή όχι μόνο στους συνέδρους μας αλλά και στους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ.Σας περιμένω στις 6μ.μ.!», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία συνοδεύει με βίντεο από τις προετοιμασίες για το σημερινό συνέδριο.

 


Σχολιάστε εδώ