Πολλά μέτωπα ανοίγει ο Μητσοτάκης, στο τέλος θα… ανοίξει και κανένα κεφάλι!

Πολλά μέτωπα ανοίγει ο Μητσοτάκης, στο τέλος θα… ανοίξει και κανένα κεφάλι!

♣ Δηλαδή, για να καταλάβω, όλος αυτός ο χαμός στη Βουλή ήταν για να μπορεί ο Βαγγέλης από το Γαλάτσι να παντρευτεί τον Μπάμπη από τη Λαμία;

♣ To γεγονός ότι αμέσως μόλις τελειώσει το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεκινάει το Τριώδιο είναι εντελώς συμπτωματικό, ε; Και όχι για να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός.

♣ Λογικό. Οι μεν ετοιμάζονται για τις ευρωεκλογές, οι δε για τις Απόκρι­ες. Τι Κούλουμα, τι Καρναβάλια!

♣ Προτεραιότητα της κυβέρνησης, η πλήρης στήριξη των αγροτών, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός. Άρα, δεν γλιτώνουν με τίποτα. Οι… αγρότες. Μη σας πω κι ο πρωθυπουργός.

♣ Με αυτά και με αυτά, ο Μητσοτάκης θα μείνει στην Ιστορία ως ο πρωθυπουργός που έχασε από μόνος του, χωρίς αντίπαλο!

♣ Αν ο Κασσελάκης γίνει πρωθυπουργός, θα καταργήσει, λέει, τη βουλευτική ασυλία. Κατά το… αν η γιαγιά μου γίνει top model…

♣ …εγώ θα έχω κρυφό ειδύλλιο με την Τζίτζι Χαντίντ. (Όταν βαριέμαι την Ιρίνα Σάικ…)

Θίχτηκε ο Σαμαράς γιατί τον λένε ακραίο! Δηλαδή, αυτός τι νομίζει πως είναι; Σέντερ φορ στη Λίβερπουλ;

♣ Αν και, μεταξύ μας, περισσότερες πιθανότητες έχει η γιαγιά μου να γίνει εξώφυλλο στη γαλλική «Vogue», από ό,τι να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις ε­κλογές.

♣ Το ότι Γιωργάκης και Τσίπρας κάνουν σχέδια για το μέλλον της Κε­ντροαριστεράς βγάζει σαφώς πολύ περισσότερο γέλιο…

♣ …από ό,τι το δίδυμο Σεφερλή – Καπετάνιου στο «Δελφινάριο».

♣ Στόχος της Νέας Αριστεράς είναι, λένε, να ρίξει την κυβέρνηση. Νύχτα με τον φακό θα σκάβουν λάκκους για να πέσει μέσα ο Μητσοτάκης. Στο φτυάρι ο Χαρίτσης, στον κασμά ο Τζανακόπουλος.

♣ Σίγουρος ο Κασσελάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλει και μπορεί να ξανακυβερνήσει». Και μετά σου λένε ότι δεν έχει αίσθηση του χιούμορ.

♣ (Ο μεν Κασσελάκης που πιστεύει ότι θα γίνει πρωθυπουργός, ο δε ΣΥΡΙΖΑ που τον έκανε αρχηγό…)

♣ Και γιατί, δηλαδή, να αγχώνονται στον ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν σκληρή αντιπολίτευση; Ούτως ή άλλως, η κυβέρνηση θα πέσει από μόνη της.

Κάποιος Τεμπονέρας, μια Αχτσιόγλου κι ένας Χριστοδουλάκης συναντήθηκαν και συζήτησαν σοβαρά (;) για το ποιος θα νικήσει τον Μητσοτάκη. Στο… τάβλι;

♣ Κατά τον Σκέρτσο, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, η συνοχή της ΝΔ είναι αρραγής! Ναι, απλά στο μεταξύ έχουν γίνει λίγο ψιλομπάχαλο. (Πριν καταλήξουν από δυο χωριά… χωριάτες)

♣ Και όμως το 18% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βελόπουλο. Και μετά σου λένε ότι μόνο το 10% του πληθυσμού της χώρας πάσχει από κάποια σχιζοφρένεια.

♣ (Το υπόλοιπο 8% νοσηλεύεται ήδη;)

♣ Το 37% δεν θέλει για πρωθυπουργό ούτε τον Μητσοτάκη, ούτε τον Κασσελάκη, ούτε τον Ανδρουλάκη. Πεδίον δόξης λαμπρόν ανοίγεται για τον Ν. Σφακιανάκη. Ενδεχομένως και για τον Γ. Μαζωνάκη.

♣ Νέο κόμμα ίδρυσε ο Π. Κόκκαλης. Κάθε πόλη και sushi bar, κάθε χωριό και creperie.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ηλικιωμένους. Με την άλλη, που έχει ρημάξει ολόκληρη τη χώρα, θα γίνει κάτι;

♣ «Απειλεί», δε, σοβαρά να κατέβει στις επόμενες εκλογές. Μια αίτηση που είχε καταθέσει να μπει στο «Survivor» απορρίφθηκε.

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για τη λύση των προβλημάτων των αγροτών εκπονούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Νέο βιντεοκλίπ γυρίζει ο Στ. Γονίδης!

♣ Και όπως εξήγησε ο Μητσοτάκης, η λύση του Κυπριακού παραμένει εθνική προτεραιότητα για την Ελλάδα. Άρα, δεν θα… λυθεί ποτέ!

♣ Στο μεταξύ, κανείς δεν έχει καταλάβει πώς και γιατί συνεχίζουν την απεργία τους οι δικηγόροι. Αλλά, θα μου πεις, μήπως κατάλαβε κανείς γιατί την… ξεκίνησαν.

♣ Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ηλικιωμένους. Με την άλλη, που έχει ρημάξει ολόκληρη τη χώρα, θα γίνει κάτι;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ