Τρίζει η καρέκλα του Μητσοτάκη

Τρίζει η καρέκλα του Μητσοτάκη

–Η μπάλα στους αγρότες

Καλύτερα δεν θα μπορούσε να τα κάνει ο πρωθυπουργός… Οι α­γρότες δεν πρόκειται να παραδοθούν. Εκτός κι αν το Μαξίμου τούς δώσει ό,τι ζητούν. Δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αντιδράσουν δυναμικά.

Στην Πανελλαδική Σύσκεψη των αγροτών αποφασίστηκε να «πνίξουν» με τα τρακτέρ τους την πρωτεύουσα την Τρίτη, ενώ την ώρα του συλλαλητηρίου αγρότες ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων και άλλες συμβολικές δράσεις σε τελωνεία και λιμάνια.

Το τελεσίγραφο το είχε πάρει στα χέρια του ο πρωθυπουργός εδώ και μέρες. Μέχρι στιγμής, όμως, καμία ουσιαστική λύση δεν έχει δοθεί στα προβλήματα των αγροτών από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι τη Ρόδο. Λες και ζουν σε άλλη χώρα. Πέρα βρέχει για τον Μητσοτάκη. Και σε όποιον αρέσει.

Προφανώς, ο πρωθυπουργός νομίζει ότι μπόρα είναι και θα περάσει. Δεν βλέπουν οι κυβερνώντες ότι οι αγρότες δεν πρόκειται να κάνουν πίσω.

Δεν χτυπάνε για πλάκα τις καμπάνες οι αγρότες. Άλλη αντίδραση δεν έχουν.

Και υπάρχουν ακόμη αγρότες που το σκέφτονται. Τα χιλιάδες τρακτέρ, όμως, κατεβαίνουν στην Αθήνα. Και χαμένοι σίγουρα δεν πρόκειται να είναι οι αγρότες μας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ