ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Φινάλε στην 5η θέση για την Εθνική Ανδρών

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Φινάλε στην 5η θέση για την Εθνική Ανδρών

Ένα τελευταίο παιχνίδι είχε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, στο πλαίσιο της τελευταίας ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Ντόχα, με την ομάδα της Σερβίας. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κατάφερε να πάρει την 5η θέση της διοργάνωσης και το φινάλε ήταν εξαιρετικό. Η Ελλάδα εμφανίστηκε σοβαρή και με διάθεση στο παιχνίδι της, επικρατώντας των «Πλάβι» με 15-11.

Εξαιρετική εμφάνιση ξανά από τον τερματοφύλακά μας Μάνο Ζερδεβά, ο οποίος μέτρησε 14 αποκρούσεις. Κορυφαίοι σκόρερ της Εθνικής Κώστας Κάκαρης και Κώστας Γκιουβέτσης, από 3 γκολ. Στην ελληνική 13άδα δεν συμπεριλήφθηκαν ο αρχηγός, Γιάννης Φουντούλης και ο Δημήτρης Σκουμπάκης.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ 15-11

Οκτάλεπτα: 5-2, 3-3, 2-4, 5-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 2, Γκιουβέτσης 3, Παπαναστασίου 1, Γκίλλας 2, Αργυρόπουλος, Αλαφραγκής, Κάκαρης 3, Νικολαΐδης, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 2, Παπανικολάου.

ΣΕΡΒΙΑ (Ούρος Στεφάνοβιτς): Φιλίποβιτς, Μάντιτς 2, Στραχίνια Ράσοβιτς 2, Πέταρ Γιάκσιτς, Βούτσινιτς 1, Ντράσοβιτς 2, Νίκολα Γιάκσιτς 1, Ούμποβιτς 2, Λούκιτς, Βίκτορ Ράσοβιτς 1, Μίτροβιτς, Λάζιτς.

Διαιτητές: Φρανούλοβιτς, Σβαρτς


Σχολιάστε εδώ