H φοβερή Λαμία, έβαλε… φωτιά στην κορυφή! – Παρέμβαση Γ. Αλαφούζου και η δήλωση Τερίμ

H φοβερή Λαμία, έβαλε… φωτιά στην κορυφή! – Παρέμβαση Γ. Αλαφούζου και η δήλωση Τερίμ

– “Πέταξε” 2 βαθμούς ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός και η Λαμία ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ένα παιχνίδι με… πολλές συγκινήσεις αλλά και παράπονα!

Ο Παναθηναϊκός απο το ξεκίνημα έδειξε τη δύναμη και τη θέληση να τελειώσει το παιχνίδι νωρίς. Αλλά παρότι η ομάδα της Λαμίας έπαιζε απο το 39′ με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Μαρτίνεθκατάφερε να προηγηθεί και το “τριφύλλι” να ισοφαρίζει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο Γερεμέγεφ δίνει το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό στο 59’ και ο Τσιλούλης έφερε το ματς στα ίσα στο 68ο λεπτό, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία και για το 2-3 στο 79’, όπως και ο Σπόραρ στο 94′!

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 51 βαθμούς, πέρασε στην πρώτη θέση με ματς περισσότερο και η Λαμία στους 34 πόντους.

ΓΚΟΛ: 45’+3′ Μπερνάρ, 59′ Γερεμέγεφ / 45’+1′ Καρλίτος, 68′ Τσιλούλης

Κίτρινη: 76′ Βαγιαννίδης / 16′ Σιμόν, 45’+5′ Σίντκλεϊ, 90’+2′ Κορνέζος
Κόκκινη: – / 39′ Μαρτίνεθ
Δοκάρι: 9′ Σπόραρ, 90’+5′ Κώτσιρας

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (78′ Κώτσιρας), Χουάνκαρ (23′ Μλαντένοβιτς), Ούγκο, Ακαϊντίν, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Μαντσίνι (78′ Λημνιός), Βιλένα (46′ Γερεμέγεφ), Βέρμπιτς (14′ Αϊτόρ), Σπόραρ.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (68′ Τόσιτς), Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος (58′ Κορνέζος), Σλίβκα (82′ Μάλτσι), Τσιλούλης (82′ Στάνκο).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

Σάββατο 17/2

Ατρόμητος- Άρης 0-2
Παναθηναϊκός- Λαμία 2-2

Κυριακή 18/2

15:30 Βόλος- ΠΑΣ Γιάννινα
19:00 ΑΕΚ- Κηφισιά
20:30 ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός

Δευτέρα 19/2

17:30 ΟΦΗ- Πανσερραϊκός
18:00 Αστέρας Τρίπολης- Παναιτωλικός

Τερίμ: «Η νίκη ήταν στα χέρια μας, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Δεν έχει καμία σχέση το αποτέλεσμα με την τύχη έπρεπε να κερδίσουμε. Ήρθαν τα πάνω κάτω δύο φορές και δεχθήκαμε γκολ, έπρεπε να σκοράρουμε περισσότερο. Δεν ήταν η τύχη, τραυματίστηκαν δύο παίκτες μας, αλλά έπρεπε να είχαμε κερδίσει.

Η νίκη ήταν στα χέρια μας, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε. Θα ετοιμαστούμε για την Τετάρτη. Δεν ξέρω γιατί είχαμε μόνο πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Δεν είναι ωραίο να δίνεις ευκαιρίες σε ομάδες που δε θέλουν να παίξουν»

Ο Γιάννης Αλαφούζος προχώρησε σε δηλώσεις στην COSMOTE TV μετά το ισόπαλο 2-2 του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος:

«Θέλω να διαμαρτυρηθώ για τη διαιτησία. Το πρωτάθλημα, για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και επιτυχία, πρέπει να έχουν όλες οι ομάδες τις ίδιες συνθήκες. Εδώ έχουμε ομάδες με θυγατρικές ομάδες!»

Δείτε τις δηλώσεις στο sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ