LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος | Conference League

LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος | Conference League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος τη μάχη των Play – Off  του Conference League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Aκούστε ΕΔΩ – ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 3 HD

Η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φερεντσβάρος στο πλαίσιο των Play – Off του Conference League,  έρχεται στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, το οποίο το βράδυ της Πέμπτης (15/2, 19:45) θα εκπέμπει από το “Γ. Καραϊσκάκης”.



Μεντιλίμπαρ: Είναι ένας προκριματικός γύρος ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσου

Ποτέ κανείς δεν ξέρει ποιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα, όταν ακολουθεί και ένα δεύτερο ματς. Δεν ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο αποτέλεσμα. Θέλουμε φυσικά τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό και έξυπνο παιχνίδι και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Το μόνο που είδα από κοντά είναι αυτό με τον ΟΦΗ έχετε δίκιο, αλλά πριν απ’ αυτό είδα πολλά περισσότερα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Δε θα κρίνω από τον αγώνα με τον ΟΦΗ μόνο για το τι έχει κάνει η ομάδα έως τώρα. Σας το είπα και πριν δε λείπει από την ομάδα η ποιότητα γιατί η ποιότητα υπάρχει, λείπουν άλλα πράγματα. Σίγουρα η ποιότητα του αγώνα με τη Φερεντσβάρος θα είναι καλύτερη από του ΟΦΗ και το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο, οπότε πρέπει να κάνουμε περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Το ματς με τον ΟΦΗ το κερδίσαμε σχετικά εύκολα γιατί μέσα σε 10 λεπτά μπήκαν δύο γκολ. Στο αυριανό παιχνίδι όμως θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά και το κάτι παραπάνω στο γήπεδο.

Είναι ένας προκριματικός γύρος ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν, είτε παίζουν επιθετικά είτε με τη βοήθεια της τύχης, θέλουν και οι δύο να προκριθούν. Το κλειδί του αγώνα δεν είναι απλό να το εξηγήσει κάποιος γιατί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα συμβαίνουν πράγματα που δεν έχεις προβλέψει. Αν ήταν τόσο εύκολο να ξέραμε από πριν ότι πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα για να κερδίσεις θα ήταν απλό για όλους.


Σχολιάστε εδώ