Καιρός: Ήπιος καιρός τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Ήπιος καιρός τις επόμενες ημέρες


Toυ
Λευτέρη Σούσου
Προγνώστη καιρού
greekweather.org


Ο ήπιος καιρός θα συνεχιστεί στην χώρα τις επόμενες ημέρες με κάποιες βροχές αστάθειας να επηρεάζουν την ανατολική και νότια χώρα κυρίως τα νησιά του Αν. Αιγαίου, την Εύβοια, τις Σποράδες, Αν. Στερεά, Αττική, Μαγνησία. Θράκη, νότια Χαλκιδική, Πελοπόννησο(κυρίως Ανατολική),Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα.



Σε αυτά τα τμήματα φαίνονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές. Λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά των παραπάνω τμημάτων. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση περεταίρω σήμερα Πέμπτη και θα φτάσει τους 13 με 14 βαθμούς στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 16 βαθμούς.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια μεταβολή.

Παρόμοιο σκηνικό θα διαρκέσει έως το Σάββατο και το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο που θα φτάνουν τα 8 με 9 μποφόρ σταδιακή μικρή εξασθένηση αναμένεται από την Παρασκευή όπου θα φτάσουν τοπικά έως 7 μποφόρ.

Την Παρασκευή η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια μεταβολή.

Το Σάββατο θα υπάρξει περεταίρω εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο που θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων και να περιορίζονται κυρίως στην Κρήτη και γενικά θα υπάρξει μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και το θερμόμετρο θα φτάσει τους 15 με 17 βαθμούς εξαιτίας της εξασθένησης των βόρειων ανέμων και της βελτίωσης της σταδιακής του καιρού από τις τοπικές βροχές.


Σχολιάστε εδώ