ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ O ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ O ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ…

Καθώς η κυβέρνηση περνάει δύσκολες μέρες, ενώ κορυφαίοι υπουργοί κρύβονται και δεν βγαίνουν να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο, ο Κυρ. Μητσοτάκης αποφάσισε να ακολουθήσει μια άλλη στρατηγική.

Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην κοινωνία, πραγματοποιεί διαδοχικές περιοδείες-εξπρές εντός και εκτός λεκανοπεδίου, όχι με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά ερχόμενος σε άμεση επαφή με τους πολίτες και καθησυχάζοντάς τους για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η θεωρία που υπάρχει στο Μαξίμου είναι ότι ο πρωθυπουργός έχει την αποδοχή της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, κατά συνέπεια μπορεί να δώσει πειστικές εξηγήσεις στους πολίτες.

ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Σε όλες ανεξαιρέτως τις έρευνες των τελευταίων μηνών η Νέα Δημοκρατία καταγράφει σταθερά μια σημαντική απώλεια δυνάμεων. Και α­πομακρύνεται σταδιακά από το ποσοστό που πέτυχε στις εθνικές ε­κλογές (41%).

Το μόνο… ενθαρρυ­ντικό στην όλη υπόθεση είναι ότι όσοι ψηφοφόροι εγκαταλείπουν την παράταξη δεν κατευθύνονται σε κάποιο από τα μικρότερα ή μεγαλύτερα κόμματα, αλλά πηγαίνουν προς την γκρίζα περιοχή της αδιευκρίνιστης ψήφου και των αναποφάσιστων.

Ως εκ τούτου, στο Μέγαρο Μαξίμου ελπίζουν ότι με τις σωστές πολιτικές κινήσεις θα τους πείσουν να επιστρέψουν στη… βάση τους. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, δεν λένε;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ