ΟΣΕΚΑ: Γέμισε πρόσκοπους και χαμόγελα το Μετς

ΟΣΕΚΑ: Γέμισε πρόσκοπους και χαμόγελα το Μετς

Είναι άνθρωποι με πάθος, με πίστη σε αρχές κι αξίες, παιδιά που θέλουν να μάθουν. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσαμε να φιλοξενήσουμε, σε μια εκδήλωση βαθιά ανθρώπινη. Χθες (Κυριακή) το πρωί, στο κλειστό του Μετς, ήρθαν πρόσκοποι από επτά διαφορετικά συστήματα.

Από τις κοινότητες1ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής1ο Σύστημα προσκόπων Παιανίας1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Παγκρατίου6ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Ακροπόλεως17ου Συστήματος Προσκόπων Ακροπόλεως και 33ου Συστήματος Προσκόπων Ακροπόλεως, ήρθαν νεαροί που ήθελαν να γνωρίσουν το μπάσκετ με αμαξίδιο.

Η πρώτη συνάντηση είχε γίνει πέρυσι κι είχαμε συμφωνήσει από κοινού να ανανεώσουμε το ραντεβού και να έρθουν περισσότεροι πρόσκοποι. Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η Σούλα Ζαχαράκη κι οι αθλητές μας Γιώργος Μακρής, Γιάννης Ακουμιανάκης, Νίκος Κουτρούλης, Δημήτρης Ατζολιδάκης, Παναγιώτης Σγαρδέλης, Βασίλης Τουμαράς, Μιχάλης Λιανός, Στάθης Παπαστάμος, Γιώργος Μυρωνάκης, με την προπονήτρια Ευλαμπία Ζαχαράκη, έδειξαν στους προσκόπους πώς παίζεται το άθλημά μας.

Έγινε αγώνας από τους αθλητές της ΟΣΕΚΑ, με τη συμμετοχή δύο προσκόπων σε κάθε ομάδα από την αρχή. Στη συνέχεια ο Γιώργος Μακρής μίλησε για την ιστορία και τους κανόνες του αθλήματος, το σύστημα ταξινόμησης αθλητών και άλλα θέματα, που αφορούν το μπάσκετ με αμαξίδιο και γενικά την αναπηρία. Στο πρόγραμμα ήταν να καθίσουν οι πρόσκοποι σε αμαξίδια και να παίξουν μεταξύ τους, αλλά και με αθλητές ΟΣΕΚΑ.

Ο Γιώργος Μακρής –εκ μέρους της ΟΣΕΚΑβράβευσε τον αρχηγό του 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, κΒασίλη Οικονόμου, για τις πρωτοβουλίες του, ώστε να γνωρίσουν οι πρόσκοποι το άθλημα μας. Από την πλευρά τους οι πρόσκοποι πρόσφεραν δώρα, που είχαν φτιάξει οι ίδιοι και μια μπλούζα με το σήμα τους, τη στΗ εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία και την υπόσχεση ότι θα συνεχιστεί η συνεργασία μας, με ακόμα πιο ενεργή συμμετοχή των προσκόπων σε αρκετές εκδηλώσεις της ΟΣΕΚΑ. Μια υπέροχη εκδήλωση, με υπέροχους ανθρώπουςιγμή που οι αρχηγοί των συστημάτων παρέλαβαν από μια μπλούζα της Εθνικής.


Σχολιάστε εδώ