Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Να λειτουργήσουν σαν ηλεκτροσόκ

Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Να λειτουργήσουν σαν ηλεκτροσόκ

Του
ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού


Όταν ένα αφεντικό προσλαμβάνει κάποιον στη δουλειά του για να την εξελίξει και να την πάει καλύτερα και εκείνος δεν τα καταφέρνει, μοιραία θα τον διώξει. Έτσι έπραξε, και σωστά κατ’ εμέ, ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό με τεχνικούς διευθυντές και προπονητές, αφού όχι μόνο δεν βοήθησαν μια ιστορική ομάδα, αλλά τη χαντάκωσαν.

Εύλογα συνεπώς αντέδρασε ακαριαία, διαλέγοντας εκείνον που στα μάτια του είναι ο καλύτερος, αυτόν που θα την οδηγήσει ξανά εκεί που της αξίζει. Στις μεγάλες ομάδες, ξέρετε, δεν μπορείς να περιμένεις και η πίεση είναι μεγάλη. Όποιος δεν μπορεί ή δεν το καταλαβαίνει πρέπει να πηγαίνει στο σπίτι του, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.

Έγιναν πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Καμιά αντίρρηση. Θα γίνουν όσες χρειαστούν μέχρι ο σύλλογος αυτός που δοξάζει την Ελλάδα επιστρέψει σε γνώριμες επιδόσεις. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο μπροστά του και θα κριθεί στα πλέι οφ, πέρυσι η ΑΕΚ ήταν πίσω με διαφορά οκτώ βαθμών και στο τέλος το πήρε. Όλα μπορούν να συμβούν, μπάλα είναι και γυρίζει. Αν θέλετε τη γνώμη μου, η κατάσταση παραμένει αναστρέψιμη, αρκεί ο Ολυμπιακός να ξαναγίνει η ομάδα που σκοράρει, διατηρώντας τη συνοχή της σε όλες τις γραμμές. Ξαναλέω, σωστά γίνονται όλες αυτές οι αλλαγές, προκειμένου να λειτουργήσουν σαν ηλεκτροσόκ και οι κακές ημέρες να μην επιστρέψουν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ