Τέλος και επίσημα ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό – Ερχεται Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ;

Τέλος και επίσημα ο Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό – Ερχεται Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ;

Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες, ο Ολυμπιακός σταμάτησε και την συνεργασία με τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Στον πάγκο αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ανέλαβε στις 5 Δεκεμβρίου του 2023, μετά την απόλυση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Στον πάγκο των ερυθρόλευκων έκατσε για 11 παιχνίδια με πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το τέλος της συνεργασίας της με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει για το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Κάρλος Καρβαλιάλ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο».

Σύμφωνα με το ertsports πιθανόν ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού να είναι ο πρώην προπονητής της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και με τις απολαβές του Ισπανού να αγγίζουν το 1,5 εκατομμύρια ετησίως.

Με παρουσία σε πάγκους Ισπανικών ομάδων και κυρίως στη la liga, αποτελεί πρόκληση και για τον ίδιο να εργαστεί εκτός συνόρων μετά από τις Έιμπαρ, Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές. Τον περασμένο Οκτώβριο απολύθηκε από την Σεβίλλη, αφού πρώτα είχε οδηγήσει την ισπανική ομάδα στην κατάκτηση του Europa League, καθώς την είχε αναλάβει στα μέσα της περιόδου, τη στιγμή που κινδύνευε ακόμα και με υποβιβασμό.

Με πληροφορίες και απο το ertsports.gr
Φωτο: Ruben Albarran / Pressinphoto / Icon Sport

Σχολιάστε εδώ