Σύμφωνα με νεότερη πρόβλεψη των μετεωρολόγων, το επόμενο τριήμερο θα χιονίσει, αν κι εφόσον δεν βρέξει και υπό τον όρο ότι δεν θα έχει λιακάδα!

Σύμφωνα με νεότερη πρόβλεψη των μετεωρολόγων, το επόμενο τριήμερο θα χιονίσει, αν κι εφόσον δεν βρέξει και υπό τον όρο ότι δεν θα έχει λιακάδα!

♣ Σε γενικές γραμμές, οι μετεωρολόγοι με τις προβλέψεις τους τα έχουν κάνει θάλασσα. Με εξαίρεση τις περιπτώσεις που απλώς τα… έκαναν μούσκεμα!

♣ Εν όψει κακοκαιρίας, όταν ξέρεις ότι αρμόδιος υπουργός είναι ο Κικίλιας, όσο να πεις, νιώθεις μια ασφάλεια. Ειδικώς, δε, αν βρίσκεσαι στη γειτονική Ιταλία.

♣ Απειλεί, εκβιάζει, προκαλεί ο Ερντογάν, αλλά ο Μητσοτάκης πιστεύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης δικαιώνεται. Στο… κουκλοθέατρο!

♣ Αναλογικά, όταν φτάσουν τα τουρκικά πολεμικά πλοία ανοιχτά του Σουνίου, θα μιλάει για διπλωματικό θρίαμβο. Στην μπιρίμπα.

♣ Το άκρον άωτον της γλαφυρότητας: Ο Βορίδης καταγγέλλει ως αντισυ­νταγματικό τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Δεν πρόκειται να τον ψηφίσει, αλλά δεν παραιτείται από υπουργός.

♣ Μένει, λέει, γιατί δεν θέλει να προκαλέσει κρίση στην κυβέρνηση. Προτιμά να βγάζει γέλιο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, που έδωσαν στα Σκόπια τη Μακεδονία, ανησυχούν μήπως ο Μητσοτάκης δώσει στην Τουρκία το μισό Αιγαίο. Και τους πάρει τα πρωτεία στο… ξεπούλημα!

♣ Από την άλλη, ο Μητσοτάκης, ενώ τον κατηγορεί ο Βορίδης ότι παραβιάζει το Σύνταγμα και γράφει την απόφασή του στα παλαιότερα των υποδημάτων του, τον κρατάει στην κυβέρνηση.

♣ Η δε κοινωνία, σύμπα­σα, κρατάει την κοιλιά της από τα γέλια!

♣ Άσχετο: Κανένας δεν είναι τέλειος πριν καταστεί γελοίος, αφού πρώτα γίνει εντελώς ρεντίκολο.

♣ Το 62% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι το κόμμα πρέπει να στρίψει προς την Κεντροαριστερά, το 30% προς τα Αριστερά…

♣ …και το άλλο 8% θεωρεί ότι πρέπει να βγει στο modeling ο Πολάκης. (Στην κατηγορία πτηνοτρόφος – αγροτινέιτζερ…)

♣ ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ κάνουν, λέει, ουσιαστική α­ντιπολίτευση. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ τι κάνει; Πρόβες για τις Απόκριες;

Καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ ότι η κυβέρνηση λειτουργεί ως… τροχονόμος οικονομικών συμφερόντων. Και πού είναι το πρόβλημα δηλαδή; Δεν κόβει κλήσεις;

♣ «Να διαφυλάξουμε το καλό κλίμα με την Τουρκία», τονίζει ο πρωθυπουργός. Σωστά. Αν είναι να παραδοθούμε, να έ­χουμε ενημερώσει από πριν τον Ερντογάν, μην πάθει σοκ.

♣ Το 18% (!) των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Βελόπουλο. Αλλά ουδείς εξ αυτών έχει συλληφθεί, ούτε καν νοσηλεύεται. Α­κόμη.

♣ Να το δείτε: Θα ’χει δώσει το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης και οι δημοσκοπήσεις θα λένε πόσο καλά τα καταφέρνει στο squash.

♣ Το ότι ο Κασσελάκης νομίζει ότι στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα θριαμβεύσει δεν είναι κακό. Το ότι το πιστεύει κιόλας είναι ακόμη χειρότερο.

♣ Απορούν κάποιοι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει τα πάνω του. Με πρόεδρο Κασσελάκη και γραμματέα ΚΟ την Τζάκρη δεν φτιάχνεις κόμμα. Αλλά… μπουτίκ ή pet shop.

♣ Το 71% πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει πάρει τα αναγκαία μέτρα για την αισχροκέρδεια. Το άλλο 29% τι νομίζει; Πως κατήργησε την ακρίβεια;

Το ότι οι ΗΠΑ μας πουλάνε τα F-35 δεν μας κάνει απαραίτητα σοβαρό σύμμαχο. Αλλά… χρήσιμο πελάτη!

♣ «Αυγή» ονόμασαν την τελευταία κακοκαιρία. Α­ναλογικά, την επόμενη θα την πουν «Ριζοσπάστη» και τη μεθεπόμενη «Εφημερίδα των Συντακτών».

♣ Διαβεβαιώνει ο Αυγενάκης ότι η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών. Και, δηλαδή, αυτό τώρα είναι υπέρ των αγροτών;

♣ Το θέμα δεν είναι αν η κυβέρνηση θα σταθεί στο πλευρό των αγροτών, αλ­λά μήπως οι αγρότες κάτσουν πίσω από την κυβέρνηση. Την… πάρουν στο κυνήγι!

♣ Νέο κόμμα ιδρύει ο Ανδρ. Λοβέρδος. Κάθε πόλη και sushi bar, κάθε χωριό και creperie.

♣ Εξήγησε δε ότι πήρε την απόφαση αυτή επειδή διαπίστωσε ότι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υπάρχει ένα κενό. Και είπε να… πέσει μέσα!

♣ 19 νεκροί σε μία μόνο σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο στο Μεξικό. Διότι… το παν είναι να ξέρεις καλό σημάδι!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ