Ο ΑΡΗΣ έκανε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ και έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού

Ο ΑΡΗΣ έκανε την έκπληξη στο ΟΑΚΑ και έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού

Ο ΑΡΗΣ έκανε την έκπληξη της σεζόν στην Stoiximan Basket League, καθώς για τη 17η αγωνιστική νίκησε τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ με σκορ 73-70 μετά από ένα συγκλονιστικό ματς!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη προηγήθηκε και με 19 πόντους στο πρώτο μέρος και όταν ο ΠΑΟ πέρασε με 8, είχε το σθένος να εξαπολύσει τη μεγάλη αντεπίθεση και με όπλο την άμυνά της να πάρει μία τεράστια νίκη.

Δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη του ΑΡΗ Midea στην Αθήνα επί του Παναθηναϊκού έκανε ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο προπονητής του ΑΡΗ Midea ανέφερε:

«Τεράστια η νίκη της ομάδας μετά από μία τεράστια προσπάθεια των παιδιών που είναι και το σημαντικότερο. Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα και βαθμολογικά αλλά και επειδή επιτεύχθηκε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Είμαστε ειλικρινείς και καταλαβαίνουμε ότι ο αντίπαλος μας είχε πάρα πολλές απουσίες σήμερα. Ήταν εμφανές ότι δεν έπαιζαν με την ενέργεια που συνηθίζουν να παίζουν, προφανώς αυτό κόστισε. Από την άλλη όμως και εμείς είχαμε να διαχειριστούμε πάρα πολλά προβλήματα, γενικότερα τον τελευταίο μήνα με τις απουσίες του Μποχωρίδη, του Κατσίβελη αλλά και του Γκάλινατ. Εξαιτίας τον συνεχόμενων παιχνιδιών αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε παιδιά όπως ο Τολιόπουλος και ο Χάρελ για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα στους αγώνες μας από ότι θα έπρεπε. Οπότε και για εμάς σήμερα ενόψει του αγώνα με την Τρέντο και των δύο παιχνιδιών απέναντι στον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, ήταν ένα ζητούμενο το να δημιουργήσουμε τις συνθήκες στο rotation που θα μας επιτρέψουν όσο γίνεται να προστατέψουμε τους επιβαρυμένους παίκτες μας. Σήμερα στο παιχνίδι είδαμε χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν τον φετινό ΑΡΗ. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Δεν πρέπει να χαρούμε πάρα πολύ αυτή τη στιγμή γιατί έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Τρέντο σε δύο μέρες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά. Εύχομαι καλή συνέχεια και στην ομάδα του Παναθηναϊκού και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη. Μακάρι για όλες τις ομάδες οι τραυματίες τους να επιστρέψουν υγιείς»

Διαβάστε τη συνέχεια στο arisbc.gr

Αταμάν: «Πώς να συγκεντρωθείς στο ματς;»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη Midea:

«Έχω να κάνω εγώ μια ερώτηση. Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα. Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο paobc.gr

Τα δεκάλεπτα: 10-25, 34-39, 57-51, 70-73

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης 9, Βιλντόζα, Μπαλτσερόφσκι 6, Σλούκας 5 (1), Γκραντ 11 (1), Ναν 7 (1), Αντετοκούνμπο 10, Γκριγκόνις 11 (1), Μήτογλου 9, Μαντζούκας 2.
Άρης Midea (Καστρίτης): Σλαφτσάκης 4, Σταρκ 14 (3), Σανόγκο 6, Τολιόπουλος 12 (4), Κατσίβελης 5, Μπλούμπεργκ 5 (1), Μποχωρίδης 3 (1), Περσίδης 2, Ντε Σόουζα 8, Χάρελ 10 (2), Καλόγηρος 2, Μπάνγκστον 2.

Δείτε τη στατιστική του αγώνα ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ