Ν. Βαμβακούλας στο “Π”: Στη δύναμη και στο πάθος θα κριθεί το ντέρμπι

Ν. Βαμβακούλας στο “Π”: Στη δύναμη και στο πάθος θα κριθεί το ντέρμπι

Του
ΝΙΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΟΥΛΑ
Πρώην Ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού


Ποτέ δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει φαβορί πιστεύω στα ματς των «αιωνίων». Θα έλεγα ότι μέχρι στιγμής Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν από ένα ημίχρονο. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές μεταγραφές και δεν έχουν ακόμη μονταριστεί, κάτι που θα γίνει στη συνέχεια.

Για τον Ολυμπιακό είναι πλεονέκτημα η άδεια «Λεωφόρος», αλλά και πάλι πρόκειται για ένα φαγητό χωρίς αλάτι και πιπέρι, άνοστο. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι εύκολο να προδιαγράψεις το αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης στην οποία –κυριολεκτικά– μπορούν να συμβούν τα πάντα!

Εννοείται πως είναι 50-50 και άποψή μου μάλιστα είναι πως το αποψινό θα κριθεί στις στατικές φάσεις, στις οποίες –και έχει και αυτό τη σημασία του– και οι δύο πάσχουν. Και παρότι, παραδοσιακά, δεν σημειώνονται πολλά γκολ σ’ αυτά τα ματς, τα πολλά λάθη των αντιπάλων θα αφήσουν περιθώρια στους μεσοεπιθετικούς να δράσουν.

Ελπίζω να δούμε ωραίο παιχνίδι. Η ήττα θα στοιχίσει ακριβά σε όποιον την υποστεί και γι’ αυτό και οι δύο θα παλέψουν για να την αποφύγουν. Προβλέπω ότι ο αγώνας θα πάει στη δύναμη και στο πάθος, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα ντέρμπι του συγκεκριμένου διαμετρήματος. Πιστεύω ότι θα το χαρούμε, και ας το παρακολουθήσουμε από την τηλεόραση κι όχι από κοντά, όπως θα ήταν το σωστό.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: onsports.gr


Σχολιάστε εδώ