Την… υπογειοποίηση του λιμανιού του Πειραιά σχεδιάζει η κυβέρνηση… Ωχ! Θα έχουμε πολύνεκρα ναυάγια με τρόλεϊ…

Την… υπογειοποίηση του λιμανιού του Πειραιά σχεδιάζει η κυβέρνηση… Ωχ! Θα έχουμε πολύνεκρα ναυάγια με τρόλεϊ…

♣ Αν πιστέψεις τον Μητσοτάκη, από οικονομικής απόψεως, η Ελλάδα έ­χει γίνει Ελβετία, στα εργασιακά Δανία, στα κοινωνικά Σουηδία και Καλιφόρνια ως προς το… modeling!

♣ «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο»… καταστρώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Για πρόγραμμα κόμματος δεν ξέρω, για καμπάνια του ΕΟΤ μια χαρά είναι.

♣ Live your myth (…της Αριστεράς) in Greece. Παρέα με τον Πολάκη και την Τζάκρη!

♣ «Αν χρειαστεί θα πάρουμε και νέα μέτρα για την ακρίβεια», διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός. Δηλαδή, είχαν πάρει κι άλλα νωρίτερα; Φέτος;

♣ Άσχετοι! Από τον ΣΥΡΙΖΑ καλούν την κυβέρνηση να σταματήσει να κοροϊδεύει τον λαό για την ακρίβεια. Και μετά τι δουλειά θα κάνει ακριβώς; (Η κυβέρνηση…)

♣ «Δεν θα κάνουμε εύκολη τη ζωή του Μητσοτάκη», διαμηνύουν α­πό το ΠΑΣΟΚ. No problem, σύντροφοι. Αρκεί που την κάνετε πιο… ευχάριστη!

♣ Όσο να πεις, δρόσισε κάπως…

♣ Είδηση δεν είναι ότι ο Μητσοτάκης κόλλησε γρί­πη Η1Ν1. Με τις κατάρες που του ρίχνουν καθημερινά 10 εκατ. Έλληνες, θα έπρεπε να είναι μόνιμα άρρωστος.

♣ Περιττή η διευκρίνιση Κασσελάκη ότι όσο κι αν πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον τελειώσουν. Δόξα τω Θεώ, μια χαρά μπορούν να τα καταφέρουν και… μόνοι τους!

♣ Γιατί λένε διάφοροι κακοήθεις ότι η κυβέρνηση εμπαίζει τον λαό για την ακρίβεια; Λες και δεν μπορεί να το κάνει για την Υγεία, την Παιδεία, τη Δικαιοσύνη…

♣ Το κακό με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι που δεν ξέρει η αριστερά τους τι ποιεί η δεξιά τους, αλλά που η δεξιά τους δεν έχει πάρει χαμπάρι τι ζόρι τραβάει η αριστερά τους.

♣ Όσο να πεις δρόσισε κάπως…

♣ Με τη φόρα που έχει πάρει ο Μητσοτάκης, μετά τα Γλυπτά του Παρθενώνα θα πάρει πίσω από Κωνσταντινούπολη μέχρι Γαυγάμηλα και Εσκί Σεχίρ!

♣ Θα μπουκάρει νύχτα στη Βασιλεύουσα, καβάλα σε άσπρο άλογο. Αρχηγός στρατιάς ο Άδωνης με ύφος Μάρκου Μπότσαρη (…από το Πόρτο Ράφτη)!

♣ Ο Κασσελάκης πρόσφερε το πατρικό του στην Αθήνα σε πολίτη που έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Στον επόμενο τι θα δώσει; Τη βίλα του στις Σπέτσες;

♣ (Ο λαϊκισμός είναι μισή αρχοντιά, την άλλη μισή την πήρανε στο «Survivor»!)

♣ Στο 90% οι κρατήσεις ξενοδοχείων για το καρναβάλι της Πάτρας. Σιγά. Στο 100% ήταν στο τριήμερο του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

♣ Σύμφωνα με έρευνες, οι Έλληνες είναι υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, αλλά κατά της τεκνοθεσίας. Σωστά. Τι τα θέλουν τα παιδιά. Ας φυτέψουν ζουμπούλια, που δεν γκρινιάζουν κιόλας.

♣ Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας… φτιάχνει ο Δήμος Αθηναίων. Ο λαϊκισμός σε νέες περιπέτειες!

♣ Στον ΣΥΡΙΖΑ έφτασαν μέχρι τις Σπέτσες για να ξεκινήσουν την ανασυ­γκρότηση. Δηλαδή, αν δεν τα καταφέρουν, την επόμενη φορά πού θα πάνε; Ίμπιζα ή Πουέρτο Ρίκο;

♣ Εκτός από Γραφείο Α­ντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας, μήπως ο Δήμος Αθηναίων να φτιάξει και κανένα γραφείο για να κλείσει τις λακκούβες στους δρόμους;

♣ Όσο να πεις, δρόσισε κάπως…

♣ Προς Μαξίμου: Από το Βρετανικό Μουσείο ρωτούν τι ώρα θέλετε να μας παραδώσουν τα Γλυπτά. Το πρωί, πριν από το brunch, ή μετά το απογευματινό τσάι;

♣ Ο Κασσελάκης κουβάλησε στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου το ποδήλατο γυμναστικής. Την επόμενη φορά θα πάει σεζ λονγκ και αντηλιακό!

♣ Είναι γεγονός: Με τον νέο νόμο ο Βαγγέλης θα μπορεί να παντρευτεί τον Μπάμπη. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα έχει αντίρρηση ο Μήτσος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ