Χάνουν σε όλα τα μέτωπα οι πολιτικοί μας

Χάνουν σε όλα τα μέτωπα οι πολιτικοί μας

–Οι νέες γενιές έχουν τη δική τους πορεία, αλλά τίποτα δεν χαρίζεται, πρέπει να τρέξει ποτάμι ο ιδρώτας

Αρκετά τους άντεξαν τους πολιτικούς μας οι νέοι μας. Σε όλη τη γη μας, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ήρθε η σειρά των νιάτων. Γύρισε ο… μύλος και από δω και πέρα κανείς δεν θα υπολογίζει τους απερχόμενους. Είναι πλέον παρελθόν.

Είναι η ώρα να πάρει η νέα γενιά στα χέρια της το δικό της «αύριο». Αρκετά έχουν «αρμέξει» τους Έλληνες τόσα χρόνια όλοι οι πολιτικοί. Χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα, κανένα «χαρτί». Πού το βρήκαν; Από ποιον το άρπαξαν; Μονά – ζυγά, όλα δικά τους τα θέλουν, όπως τα ήθελαν πάντα… Και τι άφησαν; Ό,τι απέμεινε από όσα έβαλαν στην τσέπη τους, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Αρκετά «γλέντησαν», όμως. Η νέα γενιά παλεύει. Δουλεύει ώρες αμέτρητες. Με την ελπίδα ότι θα έρθει μια άλλη, καλύτερη μέρα, στην οποία ο καθένας θα έχει το δικό του μερτικό. Ότι θα χτίσει με τον ιδρώτα του και αμέτρητες προσπάθειες ένα καλύτερο «αύριο». Είναι η ώρα της νέας γενιάς… Δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία. Της αξίζει να ζήσει ένα καλύτερο «αύριο».

Όπου κι αν ζει, ο ιδρώτας το βράδυ θα δώσει λογαριασμό.
Το «ΑΥΡΙΟ» είναι έργο της νέας γενιάς. Το χτίζει με κόπο κάθε μέρα, κάθε ώρα. Να μην ξεχνάνε οι νέοι μας ότι τα χέρια τους μιλάνε…

Ένας είναι ο δρόμος για όλους μας.
Τίποτα δεν χαρίζεται… Το κερδίζει με κόπο ο καθένας μας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ