Γ. Τουρσουνίδης στο “Π”: Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα

Γ. Τουρσουνίδης στο “Π”: Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα

Του
ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΗ
Πρώην Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ


Κάθε ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, πόσω μάλλον το αποψινό, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι βέβαιο ότι άπαντες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια νίκη ψυχολογίας κυρίως, στην οποία πιστεύω ότι πιο κοντά είναι ο ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου δείχνουν πιο ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός ναι μεν ενισχύθηκε στις μεταγραφές, αλλά θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να δέσει ως ομάδα. Και παρότι οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, πράγμα που σίγουρα τους αποδυναμώνει, θεωρώ ότι θα βρουν τις λύσεις για να πετύχουν τον σκοπό τους. Από την άλλη, οι αντίπαλοί τους προέρχονται από μια ήττα στο κύπελλο, ωστόσο το σημερινό είναι άλλο παιχνίδι και δεν εκτιμώ ότι θα επηρεαστούν.

Όποιος δεν κάνει πολλά λάθη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επίσης, αυτός που θα εμφανιστεί περισσότερο συγκεντρωμένος και αποφασισμένος θα έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Και ναι μεν δεν θα κριθεί ο τίτλος σήμερα, όμως ο νικητής σε τέτοιες αναμετρήσεις αποκτά καλύτερο ηθικό και πίστη ότι στο τέλος της διαδρομής θα πετύχει τον σκοπό του. Χώρια ότι στα ντέρμπι βγαίνει το μέταλλο της ομάδας που είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ