ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Τι λένε σ το Μέγαρο Μαξίμου οι οι μυστικές μετρήσεις για τη δημοφιλία των υποψηφίων

(ΑΝΑΛΕΚΤΑ)

Δέσμευση
Έως τις 30 Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση των πληγέντων παραγωγών της Θεσσαλίας. Έχοντας πλήρη γνώση των αναγκών της κοινωνίας, ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης τονίζει συνεχώς ότι το υπουργείο τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει προς τους πληγέντες αγρότες της Θεσσαλίας.

Μετρήσεις
Στο Μέγαρο Μαξίμου καταφθάνουν τα αποτελέσματα των μυστικών μετρήσεων για τη δημοφιλία των υποψηφίων. Από τους σημερινούς ευρωβουλευτές θεωρείται σχεδόν βέβαιη η εκ νέου υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ίσως της Ελίζας Βόζενμπεργκ και της Άννας Ασημακοπούλου.

Προβληματίζονται
Είναι τέτοιο το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ που όλοι σκέπτονται την πολιτική τους επιβίωση. Σημείο καθημερινής συζήτησης στην… προεδρική φρουρά είναι οι κινήσεις των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που ετοιμάζονται να κουνήσουν μαντίλι. Αν στην περίπτωση της Κυριακής Μάλαμα θεωρούν ότι το παιχνίδι είναι χαμένο και αργά ή γρήγορα θα διαβεί τον Ρουβίκωνα, για τον άλλο βουλευτή από περιφέρεια κοντά στην Αθήνα οι παρατρεχάμενοι του προέδρου λένε ότι μπορεί να μείνει στο κόμμα με τους κατάλληλους χειρισμούς.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ