Αν καταλαβαίνω καλά, έχουμε, ως χώρα, γίνει άνω – κάτω για το αν μπορεί ή όχι ο Μήτσος να παντρευτεί τον Βαγγέλη!

Αν καταλαβαίνω καλά, έχουμε, ως χώρα, γίνει άνω – κάτω για το αν μπορεί ή όχι ο Μήτσος να παντρευτεί τον Βαγγέλη!

♣ Μετά τον μπαμπά, ο Αντ. Σαμαράς σχεδιάζει να ανατρέψει τώρα και τον γιο Μητσοτάκη. Μάθε τέχνη κι άσ’ τηνε…

♣ Σωστά χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ για το μπάχαλο στη ΝΔ. Αν δεν χαρείς με τις συμφορές του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα δικά σου χάλια;

♣ Όποιος έχει καταλάβει τι στάση θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια ας το εξηγήσει και στον Κασσελάκη, να μην αγχώνεται.

♣ Να συνεχίσει να πολεμάει το τέρας της ακρίβειας υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός. Ωχ! Θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές στα μπρόκολα.

♣ Επειδή, λέει, γνώρισε τον Πολάκη, ο Κασσελάκης έγινε ΣΥΡΙΖΑ. Αν είχε γνωρίσει τον Λ. Γαβαλά, θα ήταν κριτική επιτροπή στο «My Style Rocks».

♣ Αυτοκριτική Ανδρουλάκη: «Εμείς δεν θα δέσουμε τα κορδόνια της ΝΔ». Αρκεί που γυαλίζου­με τα παπούτσια του Μητσοτάκη!

♣ Και πού είναι δηλαδή το περίεργο στο ότι ο Μητσοτάκης θέλει να χτυπήσει την ακρίβεια; Εδώ ο Κούγιας θέλει να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο παρέα με τον Μαρινάκη.

♣ Παρεμπιπτόντως, λέει πουθενά η Ιστορία ότι μετά τη σφαγή των νηπίων ο Ηρώδης ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στα Παιδικά Χωριά «SOS»;

♣ Έκτακτο Συνέδριο Ανασυγκρότησης, Επανεκκίνησης και… Αναστοχασμού οργανώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα ακολουθήσει δεύτερο Συνέδριο Αναπόλησης, Εμβάθυνσης και Ενσυναίσθησης.

♣ Βαρυσήμαντη παρέμβαση Γεραπετρίτη: «Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στις εξελίξεις για τη λύση του Μεσανατολικού». Λογικό. Κάποιος πρέπει να σερβίρει τους καφέδες στα διαλείμματα.

♣ Και ακόμη: «Για να αποκλιμακωθεί η κρίση θα κάνουμε ό,τι μπορούμε». Αέρα στον… Νετανιάχου!

♣ Κυκλοφορούν σενάρια που θέλουν τον Γιωργάκη να μετέχει σε διεργασίες για την ίδρυση νέου κόμματος στην Κεντροαριστε­ρά. Δεν μπορεί να το εννοούν. Πρόβα για τις Απόκριες θα είναι.

♣ Καβγάς μετεωρολόγων για το ποιος έπεσε περισσότερο έξω στις προβλέψεις τους για τον καιρό. Ησυχάστε, κύριοι! Όλοι μαζί τα κάνατε θάλασσα.

♣ Πιο δημοφιλείς, λέ­ει, από τον Κασσελάκη… Βελόπουλος και Κωνστα­ντοπούλου. Και μετά σου λένε ότι οι Έλληνες δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.

♣ 2% παίρνει στις δημοσκοπήσεις το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη. Σκέψου και να υπήρχε ως κόμμα.

♣ Άσχημα νέα: Διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμη πιο σκληρά. Άρα δεν γλιτώνουμε με τίποτα!

♣ Ευτυχώς που στην Αθήνα οι μαφιόζοι εξολοθρεύονται μεταξύ τους, γιατί αν περιμέναμε από την Αστυνομία… (Πιο σύντομα θα έπαιρνε Champions League ο ΠΑΣ Γιάννινα.)

♣ Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου τρεις μέρες την εβδομάδα έχουμε άνοιξη και τις υπόλοιπες βαρύ χειμώνα.

♣ Αλλά, με Μητσοτάκη δεύτερη τετραετία να λέμε πάλι καλά. Που δεν χιονίζει τον Αύγουστο και δεν κάνουμε Χριστούγεν­να με καύσωνα!

♣ Μηδένα προ του Σαμαρά… μακάριζε!

♣ Βαθαίνει η κρίση στη χώρα! Το 2023 μειώθηκε σημαντικά ο αριθμός των νεκρών από τροχαία ατυχήματα. Λόγω της σύγχυσης ξεχάσαμε και το… σημάδι.

♣ Αυξάνεται ο ανταγωνισμός για τον Μ. Σεφερλή. Ο Κούγιας ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο παρέα με τον Μαρινάκη.

♣ Στη Θεσσαλονίκη είχαμε ληστεία ψιλικατζίδικου με την απειλή μαχαιριού. Τι άλλο μένει να δούμε; Διάρρηξη περιπτέρου με… νυχοκόπτη;

♣ Το άκρον άωτον της γελοιότητας: Κόμματα και βουλευτές τσακώνονται για έναν νόμο που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς προβλέπει.

♣ Να δείτε ότι στο τέλος για το δυστύχημα στα Τέ­μπη θα φταίει ο καιρός, οι τιμές στα λάχανα κι ένας περαστικός γλάρος. Όταν μια τραγωδία εξελίσσεται σε κωμωδία!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ