Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Open κάνοντας την καλύτερη εμφανισή του!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στους «16» του Αυστραλιανού Open κάνοντας την καλύτερη εμφανισή του!

Πραγματοποιώντας μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις του ο Στ. Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τους “16” του Australian Open.

Εντυπωσιακός και επιβλητικός δεν άφησε κανένα περιθώρειο στον 19χρονο Luca Van Assche με 6-3, 6-0, 6-4 σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες αγώνα στη Rod Laver Arena, για να πάρει με χαρακτηριστική άνεση την πρόκριση για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πετυχαίνει την πρώτη του straight sets νίκη στο φετινό Australian Open

Όπως γράφει το www.tennisnews.gr, με 36 winners και 21 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε το ματς ο Στεφ, την ώρα που ο αντίπαλός του είχε 17 winners και 36 αβίαστα λάθη. Επίσης κατάφερε να σώσει τα 8 από τα 9 break points που αντιμετώπισε σημερα ο Έλληνας τενίστας, ενώ ο ίδιος αξιοποίησε τις 6 από τις 8 ευκαιρίες του.

Στο 1ο σετ έσωσε και τα 3 break points που αντιμετώπισε, για να κάνει το break της διαφοράς στο 6ο game και να προηγηθεί με 4-2. Στο 2ο σετ ήταν σαρωτικός και έκανε 3 διαδοχικά break, για να το κατακτήσει με 6-0, ενώ στο 3ο σετ έδειξε χαρακτήρα και μετά το κακό ξεκίνημα και το 0-3, κατάφερε να ανακάμψει και να κερδίσει τα 6 από τα 7 επόμενα games, για να αποτρέψει το 4ο σετ.

Φωτο: By ATP Staff

Σχολιάστε εδώ