«ΠΟΠ Μαγειρική»: «Χριστόψαρο, κρόκος Κοζάνης» – Καλεσμένος στην εκπομπή ο Λευτέρης Λαζάρου

«ΠΟΠ Μαγειρική»: «Χριστόψαρο, κρόκος Κοζάνης» – Καλεσμένος στην εκπομπή ο Λευτέρης Λαζάρου

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 14:00

«Χριστόψαρο, κρόκος Κοζάνης»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Λευτέρης Λαζάρου

Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, στις 14:00, στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρικής» έρχεται ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου. Μαζί με τον Ανδρέα Λαγό μαγειρεύουν δύο υπέροχες συνταγές, με χριστόψαρο και κρόκο Κοζάνης, δημιουργώντας μοναδικά και γευστικά πιάτα. Ο Λευτέρης Λαζάρου μάς αποκαλύπτει πώς ξεκίνησε την καριέρα του και, μεταξύ άλλων, μας δίνει συμβουλές για το πώς να διαλέξουμε το σωστό ψάρι.

Δείτε το επεισόδιo ΕΔΩ (livestreaming ΕΡΤFlix)

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ (ERTFlix)

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Πραξιτέλης Σαραντόπουλος
Παραγωγή: GV Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ