Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Μετά το τελεσίγραφο Μητσοτάκη τρίζουν τα θεμέλια των πολυεθνικών… Από τα… γέλια!

Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Μετά το τελεσίγραφο Μητσοτάκη τρίζουν τα θεμέλια των πολυεθνικών… Από τα… γέλια!

♣ Να βάλει τέρμα στο πρόβλημα με τα αυθαίρετα υπόσχεται ο πρωθυπουργός. Ωχ! Εκτός από τις παραλίες, θα χτίζουν στο εξής και πάνω στα κύματα!

♣ Δεσμεύεται, δε, να γκρεμίσει όλα ανεξαιρέτως τα αυθαίρετα. Πολύ πιο γρήγορα μπορεί να λυθεί το Κυπριακό, να πάρει και ο ΠΑΣ Γιάννινα το Champions League.

♣ Νέες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Ωχ! Θα ανέβουν κι άλλο οι τιμές στα μπρόκολα.

♣ Το ότι στην κυβέρνηση νομίζουν ότι χτυπάνε την αισχροκέρδεια δεν είναι απαραίτητα κακό. Το ότι το πιστεύουν κιόλας είναι σύ­ντομο ανέκδοτο.

♣ Ο Κασσελάκης δανείζει τον ΣΥΡΙΖΑ, πάει εκδρομή τους βουλευτές. Σκέψου, όταν τον διώξουν, να τους ζητήσει πίσω τα έξοδα!

Στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ θα διδάξει ο Κ. Μπακογιάννης. Με ποιο θέμα ακριβώς; Πώς να κάνετε μπάχαλο έναν μεγάλο δήμο;

♣ Δραματική ομολογία Μητσοτάκη: «Η οικονομία αναπτύσσεται γρήγορα στη χώρα» (της… Ελβετίας;)…

♣ «…δημιουργώντας καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας (…στο Λονδίνο), μια ποιοτική δημόσια Παιδεία» (…στη Μασαχουσέτη)…

♣ «…μια καλή υγεία για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες (…της Νέας Υόρκης), με περισσότερη α­σφάλεια στις γειτονιές…» (…του Όσλο).

♣ Να ενταχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωσοσιαλιστική Ομάδα ζητούν στελέχη του. Να βιαστούν. Με τη φόρα που έχει πάρει ο Κασσελάκης, βλέπω να τους γράφει στο fan club της Μαντόνα.

♣ Το ότι στην Ελλάδα υφίσταται υπουργείο Ανάπτυξης είναι σαν να λες ότι υπάρχει υπουργείο Ναυτιλίας στο Λουξεμβούργο.

♣ Αποκλειστικό: Καλάθι του ασθενή πρόκειται να καθιερώσει ο Άδωνης. Με οινόπνευμα, βαμβάκι, γάζες και… κόλλυβα για το… ο μη γένοιτο!

Βέβαιος ο Κ. Χατζηδάκης ότι το 2024 η ελληνική οικονομία θα ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Αρκεί να μην ισχύσει αυτό που λένε για τη μαϊμού όταν ανεβαίνει ψηλά.

♣ Πρόωρες εκλογές ζητάει ο Βελόπουλος με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Δηλαδή, για πιο σοβαρά θέματα τι θα ζητήσει; Απόβαση στην… Κωνσταντινούπολη;

♣ Για προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών στην τραγωδία των Τεμπών κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Αν είναι δυνατόν! Κάνει τέτοια πράγματα ο Μητσοτάκης;

♣ (Να, κάτι τέτοια ακούει ο Θεός και θα ρίξει φωτιά να μας κάψει!)

♣ Συμπτωματικό θα είναι το ότι οι περισσότεροι στη ΝΔ που διαφωνούν με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών είναι… θαυμαστές του Σαμαρά. Ένας γάμος και καμιά δεκαριά κηδείες.

♣ Ωραίο αυτό του Μητσοτάκη, που είπε να μη βάζουμε το κάρο πριν από τα άλογα. Το σωστό είναι να βάζουμε τα άλογα μετά το κάρο. Και τις πατάτες δίπλα.

♣ Μέχρι πρότινος, το ΠΑΣΟΚ κατηγορούσε την κυβέρνηση για το ότι εφαρμόζει το δόγμα «νόμος και τάξη», τώρα την καταγγέλλει επειδή απέτυχε να το… εφαρμόσει!

♣ Η σοβαρότητα και η α­ξιοπιστία είναι μισή αρχο­ντιά, την άλλη μισή την πήραν στο «Survivor».

Ο εντοπισμός των αυθαιρέτων θα γίνεται με drones, δορυφόρους και τεχνητή νοημοσύνη. Καθότι απουσιάζει η… απλή νοημοσύνη.

♣ Αυτό που ο Κασσελάκης πάει τους βουλευτές του εκδρομή στις Σπέτσες μου θυμίζει την ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», όπου η Αλίκη πηγαίνει για μπάνιο τους εργάτες.

♣ Διαβάζω ότι ο Κικίλιας έκανε έκτακτη σύσκεψη εν όψει κακοκαιρίας. Δηλαδή, αν δεν πάμε από καμιά θεομηνία, θα… πεθάνουμε από τα γέλια!

♣ Πλάκα έχει. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τσακώνονται σε ποια ευρωομάδα θα εντα­χθούν. Αντί να ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν μετά τις ευρωεκλογές.

♣ 17χρονος στη Θεσσαλονίκη είχε διαρρήξει δεκάδες καταστήματα. Τουλάχιστον, έχει βρει από νωρίς τον επαγγελματικό προσανατολισμό του.

♣ Το γεγονός ότι έλληνες σεισμολόγοι έχουν βαρύνουσα άποψη για τους σεισμούς στην Ιαπωνία δεν πρόκειται για επιστημονική δεινότητα. Σύντομο ανέκδοτο είναι.

♣ Ένας στους δύο στις ΗΠΑ πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Ο δεύτερος είναι που δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα. (Πειραιώς και Κουμουνδούρου…)


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ