Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Θέμα φρεσκάδας

Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Θέμα φρεσκάδας

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Και οι δύο ρεβάνς του κυπέλλου την Τετάρτη προμηνύονται αμφίρροπες. Άλλωστε, οι ισοπαλίες στους πρώτους αγώνες του Άρη με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό το λένε καθαρά. Οι τέσσερις μονομάχοι είναι μέσα στο κόλπο και θα πρέπει να παλέψουν σκληρά και μέχρι τέλους για να μπορέσουν να συνεχίσουν στον θεσμό.

Όποιος εμφανιστεί πιο φρέσκος και με περισσότερη ενέργεια θα έχει και τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ρόλο επίσης θα παίξουν οι απουσίες αλλά και η τύχη, καθώς μπορεί να δημιουργήσεις άπειρες ευκαιρίες σ’ ένα ματς, αλ­λά αν δεν σε ευνοήσει και η «τυφλή θεά», δεν πας πουθενά.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο. Τα πάντα είναι θέμα ημέρας και συγκυριών. Υπό αυτήν την έννοια, έχουμε να κάνουμε με δύο επαναληπτικούς αγώνες χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Συν ότι με τις άδειες εξέδρες έχει εκλείψει ο παράγοντας έδρα. Άλλο το να παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου και άλλο σε ένα κρύο σκηνικό.

Περιμένω ματς με εξαιρετικό ενδιαφέρον, τα οποία, μάλιστα, ενδέχεται να μην κριθούν στα 90 λεπτά, αλλά να χρειαστούν παράταση και πέναλτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στη διάρκειά τους θα κρύβεται η άγρια ομορφιά του βασιλιά των σπορ. Μακάρι να αποζημιωθούμε με θέαμα, σασπένς και όλες τις συγκινήσεις που επιφυλάσσουν τέτοιες αναμετρήσεις.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: enwsi.gr


Σχολιάστε εδώ