Live Streaming: ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ |  ΠΟΛΟ – Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών ΠΟΛΟ (EΡΤ 3)

Live Streaming: ΣΕΡΒΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ | ΠΟΛΟ – Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών ΠΟΛΟ (EΡΤ 3)

Δείτε σε Live Streaming σήμερα τον αγώνα ανάμεσα στις ομάδες Ελλάδα και ΣΕΡΒΙΑ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Υγρού Στίβου 2024.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EΡΤ 3

• Ούτε αυτή τη φορά, στο Ζάγκρεμπ, θα μπορέσει να κατακτήσει μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών

Ψάχναμε το πρώτο μας μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως η κάκιστη παράδοση με τους Κροάτες συνεχίστηκε. Κόλλησε επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική πόλο των Ανδρών και με σκορ 13-8 αποκλείστηκε από την οικοδέσποινα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Παρ’ ότι η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ισχυρή αντίπαλό της στο πρώτο ημίχρονο, η λήξη του οποίου την βρήκε να προηγείται με 6-5, εντούτοις στα δύο τελευταία οκτάλεπτα έπαθε ολική καθίζηση, πετυχαίνοντας μόλις δύο τέρματα.


Έτσι η Κροατία θα αντιμετωπίσει σήμερα την Ουγγαρία στα ημιτελικά της διοργάνωσης, με την Εθνική να αναζητά την ευκαιρία πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα τον επόμενο μήνα.

Σχολιάστε εδώ