Δεν φεύγει ο Στ. Κασσελάκης…

Δεν φεύγει ο Στ. Κασσελάκης…

Ψηλά, πολύ ψηλά, έχει βάλει τον πήχη για τις ευρωεκλογές ο Στ. Κασσελάκης, και δεν είναι λίγοι εκείνοι που διατυπώνουν το ερώτημα «τι θα κάνει αν αποτύχει στον στόχο του;».

Αν, δηλαδή, περάσει κάτω από τον… πήχη! Αν πιστεύει κανείς ότι θα ακολουθήσει τη… νόμιμη, από πολιτικής απόψεως, οδό και θα παραιτηθεί από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, πλανάται πλάνην οικτράν, που λένε και στο χωριό του Π. Πολάκη!

Ο κ. Κασσελάκης δεν σκοπεύει να αφήσει την προεδρία, όχι μόνο αν δεν είναι πρώτο κόμμα, όπως έχει βάλει στόχο, αλλά ακόμη κι αν είναι τρίτο κόμμα. Ακόμη κι αν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ πέσει κάτω από το 17% που είχε πάρει στις τελευταίες εθνικές εκλογές.

Το επανέλαβε και την Πεμπτη στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΤΑΡ πως σχετικά με το σενάριο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα ανέφερε ότι έχει απορρίψει το ενδεχόμενο αλλαγών μετά τις εκλογές και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει σε αυτές με κοστολογημένο πρόγραμμα.

Όχι. Έχω ήδη απορρίψει διαρρήδην το σενάριο να αποχωρήσω μετά τις ευρωεκλογές. Και όπως σας είπα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει στις επόμενες εθνικές εκλογές αυτόνομος, ανανεωμένος, ανασυγκροτημένος και έτοιμος με ένα κοστολογημένο πρόγραμμα και προτάσεις νόμων να κυβερνήσει τη χώρα.” τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Κασσελάκης ο προοδευτικός χώρος θα εκφραστεί μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος «θα κατέβει στις εθνικές εκλογές ως ένα ανανεωμένο αυτόνομο κόμμα, για αυτοδύναμη κυβέρνηση».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ