Κύπελλο: Όλα θα κριθούν σε επτά μέρες… για ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Κύπελλο: Όλα θα κριθούν σε επτά μέρες… για ΑΕΚ, ΑΡΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στο 1-1 στο “Απόστολος Νικολαΐδης” στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια να παραμένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης (17/01) στον Πειραιά.

Τερίμ: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος έπαιξε πολύ καλά. Καμία φορά δε βγαίνει η ποιότητα στα ντέρμπι αλλά έγινε μάχη. Έχουμε και οι δύο τις ίδιες πιθανότητες, είναι δύσκολο όλα θα κριθούν εκεί, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και φάγαμε γκολ στις καθυστερήσεις, στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε έχουμε μέρες να βελτιωθούμε και δύσκολα ματς μπροστά μας»

Καρβαλιάλ: Ισορροπημένο παιχνίδι

«Ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανώτεροι και είχαμε τον έλεγχο. Καταφέραμε να σκοράρουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο Παναθηναϊκός αντέδρασε και από μια στημένη φάση δεχτήκαμε το 1-1. Μετά υπήρχε ισορροπία, καθεμία ομάδα θα μπορούσε να σκοράρει.»


ΑΕΚ και Άρης, έμειναν ισόπαλοι 0-0 στην “OPAP Arena” σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές και η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα κριθεί στην Θεσσαλονίκη.

Αλμέιδα: Υπάρχουν ακόμη πιθανότητες πρόκρισης

«Ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο και στις δύο πλευρές, ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Απομένει άλλο ένα παιχνίδι οπότε υπάρχουν ακόμη πιθανότητες για πρόκριση.

Η δική μας η ιδέα παραμένει η ίδια δεν αλλάζει, ελπίζω κάποιοι παίκτες μου να μπορέσουν να ξεκουραστούν, είχαμε κάποιους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμούς αλλά η ιδέα μας παραμένει το ίδιο και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Μάντζιος: Αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει σήμερα αυτή ήταν η δική μας

«Δεν μπορούμε να πούμε πως αποκτήσαμε προβάδισμα πρόκρισης. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Η έδρα χάνει τη δύναμή της λογω της μη παρουσίας του κόσμου με τα υπάρχοντα δεδομένα. Αν μία ομάδα έπρεπε να σκοράρει σήμερα αυτή ήταν η δική μας στην ευκαιρία του Μορόν. Τα πάντα είναι ανοικτά, θα κριθούν όλα στην έδρα μας και θα παλέψουμε να πάρουμε την πρόκριση».


Σχολιάστε εδώ