Ο Αχμέτ Ιλχάν είναι μια ανεξάρτητη φωνή

Ο Αχμέτ Ιλχάν είναι μια ανεξάρτητη φωνή

Όσον αφορά τη Θράκη, και καθώς η υλοποίηση του πορίσματος στο οποίο είχε καταλήξει η περίφημη Κοινοβουλευτική Επιτροπή υπό την Ντόρα Μπακογιάννη έχει μπει για τα καλά στο ράφι, έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Αχμέτ Ιλχάν στη Βουλή.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ προειδοποίησε ότι «αν δεν επενδύσουμε στην κοινωνική απελευθέρωση και χειραφέτηση της μειονότητας, τότε, όσα λεφτά κι αν ρίξουμε στη Θράκη, δεν θα εγγυηθούν τη συγκρότηση μιας συνεκτικής κοινωνίας, με συνοχή, ισότητα ευκαιριών και δικαιωμάτων» και κατήγγειλε τα όσα συνέβησαν στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν και ο ίδιος βρέθηκε στο στόχαστρο των μηχανισμών του τουρκικού προξενείου.

Βέβαια, έστειλε και το δικό του μήνυμα: «Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι, χάριν καμιάς σκοπιμότητας, δεν θα υποστείλω τον αγώνα για μια Θράκη που την κρατούν σε ομηρία τα δεσμά αναχρονιστικών και αντιδραστικών αντιλήψεων και παρεμβάσεων, από όπου κι αν προέρχονται».

Ο Αχμέτ Ιλχάν είναι μια ανεξάρτητη φωνή που πάει ενάντια στο προξενείο και οι ψηφοφόροι της μειονότητας τον επιβραβεύουν για σχεδόν 15 χρόνια. Και αυτό πρέπει να προβληματίσει κόμματα και πολιτευτές που δίνουν γη και ύδωρ στο προξενείο προκειμένου να αποκτήσουν την εύνοιά του, καταδικάζοντας τη μειονότητα στα… προξενικά δεσμά.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ