LG Electronics: Αναβάθμιση της πλατφόρμας webOS για έξυπνες τηλεοράσεις,

LG Electronics: Αναβάθμιση της πλατφόρμας webOS για έξυπνες τηλεοράσεις,

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την τελευταία αναβάθμιση[1] της πλατφόρμας webOS για έξυπνες τηλεοράσεις, στους κατόχους παλαιότερων LG Smart TV, εξελίσσοντας ουσιαστικά την έξυπνη τηλεόρασή τους στον απόλυτο οικιακό κόμβο ψυχαγωγίας.

Στις αρχές του 2024, το πρόγραμμα webOS Re:New θα φέρει την πιο πρόσφατη αναβάθμιση του webOS σε κάθε μοντέλο της σειράς τηλεοράσεων LG OLED TV, LG OLED Flex, LG OLED Objet Collection Posé του 2022, καθώς και στη σειρά LG QNED Mini LED 8K (σειρά QNED99/95) του 2022, υποσχόμενη στους χρήστες μια νέα τηλεοπτική εμπειρία για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτή η αναβάθμιση θα επεκταθεί σε περισσότερες τηλεοράσεις της LG παγκοσμίως στο μέλλον, ώστε να συμπληρώσει περισσότερη ψυχαγωγία και ευελιξία στην τηλεοπτική εμπειρία σε όλον τον κόσμο.

Με την τελευταία έκδοση του webOS, οι κάτοχοι Smart TV της LG μπορούν να απολαύσουν μια ακόμη πιο εξατομικευμένη τηλεοπτική εμπειρία με μια Αρχική Οθόνη που υποδέχεται τους χρήστες με εξατομικευμένες προτάσεις ανάλογα με τις προτιμήσεις τους. Το UI είναι παραμετροποιημένο πράγμα που σημαίνει ότι οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν εξατομικευμένες επιλογές περιεχομένου και υπηρεσιών και να έχουν πρόσβαση σε αυτά με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Και για να γίνει η διαδικασία ακόμη πιο απρόσκοπτη, το UI Quick Card ταξινομεί διαισθητικά το ποικίλο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σε κατηγορίες όπως μουσική, παιχνίδια και αθλητικά μέσα σε ένα user-centric interface που μοιάζει με το σχεδιασμό του user interface των κινητών τηλεφώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΤΟ TYPOLOGIES.GR

 


Σχολιάστε εδώ