ΑΕΚ και ΑΡΗΣ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη… στο πρώτο παιχνίδι του Κύπελλου Ελλάδας Βetsson

ΑΕΚ και ΑΡΗΣ θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη… στο πρώτο παιχνίδι του Κύπελλου Ελλάδας Βetsson

Μεγάλο παιχνίδι στο πλαίσιο του Κύπελλου Ελλάδας Βetsson και την πρώτη αναμέτρηση στη φάση των «16» στην OPAP Arena (19:30, CosmoteSport2), ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΑΡΗ, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/01, 19:00) για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σήμερα το απόγευμα περιμένουμε ένα πολύ δυναμικό και δυνατό παιχνίδι καθώς και οι δύο ομάδες εχουν πολύ καλή ψυχολογία καθώς αμφότερες νίκησαν κρίσιμα ντέρμπι, με βαθμολογικά οφέλη  στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ προέρχεται απο την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, δείχνοντας για μια ακόμη χρονιά τη δυναμική της στα ντέρμπι.

Ο Ματίας Αλμέιδα, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Πέτρο Μάνταλο, Μουκουντί, Ζίνι, Μοχαμάντι και Χατζισαφί και όλα δείχνουν πως θα κάνει ένα “μεγάλο”rotation όπως έκανε και στην περσινή σεζόν στα ματς του κυπέλλου, με τους Αθανασιάδη, Πήλιο, Γαλανόπουλο και Γιόνσον να έχουν τις πιθανότητες με το μέρους τους για να πάρουν φανέλα βασικού. Η «Ένωση» δεν έκανε γνωστή την αποστολή της για το παιχνίδι.

Στον Άρη μετα και την νίκη επί του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή με 2-1 όλα δείχνουν πως η ομάδα του Άκη Μάντζιου, ο οποίος διάβασε εξαιρετικά το παιχνίδι του Λουτσέσκου και τον τιμώρησε την κατάλληλη στιγμή, βρίσκεται σε πορεία ανόδου.

Στην αποστολή βρίσκονται οι «νέοι», Ρόουζ και Φετφατζίδης, όπως και ο Αγοραστός, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Δύσκολα θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα ο Μάντζιος, που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του ενώ θα είναι εκτός αποστολής οι Βέλεθ, Βερστράτε, Ρουπ, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβισιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλο, Δεληζήση, Σγούρο, Κυριαζή να είναι εκτός αποστολής.

Αναλυτικά, η αποστολή του Άρη: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Fabiano Leismann, Rose, Darida, Jean Jules Mvondo, Doukoure, Durasek, Pardo, Suleymanov, Zamora, Saverio, Loren Moron, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Πιθανές συνθέσεις:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου, Πήλιος – Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Πάολο Φερνάντες, Ελίασον – Πισάρο, Πόνσε.
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μοντόγια – Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ζουλ – Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Μορόν.

Διαιτητής: Ματέι Γιουγκ
Βοηθοί: Ματέι Γιούνιτς, Μάνουελ Βιντάλι
4ος: Φωτιάς
VAR: Νέιτς Καϊτάζοβιτς, Φωτόπουλος


Σχολιάστε εδώ