Να δοθεί άδεια στον Μπελέρη να ορκισθεί

Να δοθεί άδεια στον Μπελέρη να ορκισθεί

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς σκέφτεται η ελληνική κυβέρνηση και εάν έχει μετανιώσει για τη στήριξη που προσέφερε στον Μπελέρη, καθώς δέχεται πιέσεις από ισχυρούς ευρωπαίους εταίρους να μην επιμείνει στο βέτο της, όμως θα είναι τραγικό για το κύρος της Ελλάδας να εμφανισθεί και πάλι ότι υποχωρεί έναντι των Τιράνων, όπως έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν.

Η Αθήνα θα πρέπει να επιμείνει στη θέση της: Να δοθεί άδεια στον Μπελέρη να ορκισθεί και να υπάρξει δίκαιη δίκη. Γιατί αυτή η δικαστική παρωδία που ζούμε, με μάρτυρες κατηγορίας να είναι άφαντοι, είναι επιβεβαίωση της πολιτικής σκευωρίας που στήθηκε.

Και είναι λάθος ο ίδιος ο ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης να σπεύδει να χαρακτηρίσει θετική την είδηση ότι θα παραιτηθεί ο πρώην δήμαρχος Γιώργος Γκόρος, ο οποίος, παρά την ήττα του στις εκλογές, ασκούσε τα καθήκοντα του δημάρχου επί επτά μήνες. Επιπλέον, η αναφορά του Έντι Ράμα στον Φρέντι Μπελέρη ως «εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας» δεν πρέπει να δίνει αφορμή για πανηγυρισμούς… Αυτά βλέπει ο Έντι Ράμα και θεωρεί ότι οι αντιστάσεις της Αθήνας κάμπτονται, και έτσι αποθρασύνεται ακόμη περισσότερο.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ