Θ. Βλάχος στο “Π”: Σταθερά μπροστά

Θ. Βλάχος στο “Π”: Σταθερά μπροστά

Του
ΘΟΔΩΡΗ ΒΛΑΧΟΥ
Ομοσπονδιακού Τεχνικού της Εθνικής Ανδρών του Πόλο


Πράγματι ο όμιλός μας που σχηματίστηκε μετά την κλήρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θεωρείται βατός, με τη Γαλλία πιο σημαντική ανταγωνίστρια της δικής μας ομάδας, χωρίς να σημαίνει ότι Βραζιλία και Κίνα δεν θα παλέψουν για τις φιλοδοξίες τους. Σίγουρα μας περιμένει δύσκολος προημιτελικός, αλλά όπως έχω πει ξανά, αυτή η ομάδα είναι πλασμένη για επιτυχίες σταθερά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Σίγουρα η τελευταία μας εμπειρία πίκρανε τους πάντες – με το χρυσό μετάλλιο να χάνεται στα πέναλτι. Και άλλες ομάδες έχουν βιώσει αυτήν τη στενοχώρια. Προχωράμε. Δεν μένουμε πίσω. Και στο επόμενο Παγκόσμιο θα βρούμε πιστεύω την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ό,τι άδοξα χάσαμε. Θα τα δώσουμε όλα, χωρίς αμφιβολία.

Στην προηγούμενη διοργάνωση εκτός από το αργυρό διασφαλίσαμε την παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Ωστόσο ένα μικρό κενό έμεινε ανοικτό… Να είστε βέβαιοι πως όλα τα παιδιά, σύσσωμη η ομάδα θα κάνει το ανθρωπίνως δυνατό για να το κλείσει με τον πιο απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο. Μέχρι τότε η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει. Βήμα βήμα πάμε μπροστά. Κόντρα σε δυσκολίες και αγωνιστικές προκλήσεις. Όλοι μαζί. Η Ελλάδα έχει δημιουργήσει παράδοση στο άθλημα και δικαίως συγκαταλέγεται στις μεγάλες δυνάμεις του. Και θα παραμείνει σε αυτές. Με δουλειά, πίστη και ασίγαστο πάθος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

 


Σχολιάστε εδώ