Ν. Γκουλής στο “Π”: Ματς από τα παλιά

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Η χρονιά ξεκινά με δύο σούπερ ματς κυπέλλου, από τα παλιά θα τα χαρακτήριζα, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Πιστεύω ότι θα μας καθηλώσουν και ελπίζουμε να δούμε θέαμα και πολλά γκολ. Φυσικά, οι άδειες εξέδρες δεν αρέσουν σε κανέναν, ένα κρύο πράγμα είναι, που σου στερεί την ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Ας είναι, αν είναι να λυθεί μια και καλή το θέμα με τη βία.

Όσον αφορά το ΑΕΚ-Άρης, θα πω ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για την πρόκριση, έστω και χωρίς το πιστό τους κοινό, έστω και με τη ρεβάνς στην αντίπαλη έδρα. Είναι πιο ποιοτική ομάδα και δεν πιστεύω ότι τα άσχημα αποτελέσματα στο φινάλε του 2023 θα την επηρεάσουν. Θα τον βρει γρήγορα τον δρόμο της. Ο Άρης θα το παλέψει και σίγουρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί, αφού και εκείνος διαθέτει αξιόλογες μονάδες.

Ως προς το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, τι να πεις, όλα μέσα είναι. Ο Παναθηναϊκός, με νέο προπονητή, και ο Ολυμπιακός, με νέο στιλ και κάποιους καινούργιους ποδοσφαιριστές, θα τα δώσουν όλα μέχρι τέλους για τη νίκη. Αν είχε κόσμο η «Λεωφόρος», θα έδινα μικρό προβάδισμα στην έδρα, τώρα το βλέπω απολύτως ισορροπημένο. Ο πιο παθιασμένος και εκείνος που θα ιδρώσει τη φανέλα θα επικρατήσει, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης. Όσο για τον Τερίμ, είναι αναμφισβήτητα μεγάλο όνομα, αλλά πάντα θα υποστηρίζω ότι καθρέφτης για όλους μας είναι το γήπεδο.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ