Ασταμάτητος o ΠΑΟΚ και το 2024! Με το “Δεξί” ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Στραβά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός

Ασταμάτητος o ΠΑΟΚ και το 2024! Με το “Δεξί” ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Στραβά ξεκίνησε ο Ολυμπιακός

O ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο του παιχνίδι του 2024 ήταν εξαιρετικός. Πέτυχε τέσσερα γκολ, έχασε δύο πέναλτι, είχε ένα δοκάρι, κράτησε ανέπαφη την εστία του και πήρε το τρίποντο της νέας χρονιάς

Του έδωσε ώθηση ο Ράχμαν Μπάμπα

Το παιχνίδι με τους Κρητικούς έδειξε σε όλο το μεγαλείο του το πόσο σημαντικό ήταν το “εδώ θα μείνω” που είπε στην Ομοσπονδία της Γκάνας ο Ράχμαν Μπάμπα και έμεινε στη Θεσσαλονίκη αντί να φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Τσιγγάρας ( Οζντόεφ 66΄), Σβαμπ ( Μεϊτέ 76΄), Ντεσπόντοφ , Κωνσταντέλιας ( Τάισον 66′), Μουργκ ( Μάρκος Αντόνιο 86′), Σαμάτα ( Μπράντον 76΄)
ΟΦΗ (Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Μεγιάδο, Τοράλ, Μπάκιτς (Μοσκέρα 62΄), Ριέρα (Τοράρινσον 62΄), Νέιρα (Ντίκο 74΄), Λουίζ Φελίπε.

Με νίκη ξεκίνησε το 2024 η ΑΕΚ καθώς επικράτησε 3-0 του Βόλου στην OPAP Arena.

Δύο γκολ πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία (32΄,51΄πεν.) και ένα ο Νόρντιν Άμραμπατ (73΄) για την Ένωση που έφτασε τους 35 βαθμούς μετά από 16 ματς στη Super League.

Καλά «διαβασμένοι» στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να «απορροφήσουν» την ορμή με την οποία πάντοτε μπαίνει η ΑΕΚ στο ματς και δεν κινδύνευσαν.

 

Με διάθεση και φόρα ξεκίνησε το 2024 για τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ

Το Τριφύλλι κυριάρχησε στο γήπεδο και επικράτησε άνετα 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πρώτο παιχνίδι του νέου έτους. Οι Πράσινοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με την επιθυμία να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι και να μην επιτρέψουν στον ΠΑΣ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το ματς. Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Γεντβάι, Αράο, Ρουμπέν, Βιλένα (80’ Ζέκα), Μπερνάρ (61’ Τζούριτσιτς), Αϊτόρ (61’ Βέρμπιτς), Μαντσίνι (61’ Τσέριν), Ιωαννίδης (85’ Γερεμέγεφ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Μπορταγκαράι, Καραχάλιος, Ριένστρα (69’ Μπατίστ), Ροσέρο (69’ Γκάρο), Τζίνο, Παμλίδης (79’ Τζίμας), Μπαλάν (69’ Κόντε).

 

Ήττα σοκ με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League απο την Λαμία στην αρχή του 2024.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε μόλις στο 4′ ο Σλίβκα, ενώ στο 50′ είχε χαμένο πέναλτι ο Φορτούνης όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σλίβκα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό, έχασε πέναλτι με τον Φορτούνη, ο οποίος έπαιζε με σπαμένο δόντι, δεν βρήκε ωστόσο τρόπο να ισοφαρίσει.

Παρότι η Λαμία προηγήθηκε νωρίς ο Ολυμπιακός δεν μπορεσε να αλλάξη τα δεδομένα με την ομάδα του Βόκολου να διαχειρίζεται πολύ σωστά το παιχνίδι έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην έχουν μια ευκαιρία μετά το 5ο λεπτό!


Σχολιάστε εδώ