“ΣΟΚ” στους ερυθρόλευκους η ήττα απο την Λαμία! – Βόκολος: “Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες, την άξιζαν τα παιδιά”

“ΣΟΚ” στους ερυθρόλευκους η ήττα απο την Λαμία! – Βόκολος: “Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες, την άξιζαν τα παιδιά”

Ήττα σοκ με 1-0 γνώρισε ο Ολυμπιακός στο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League απο την Λαμία στην αρχή του 2024.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε μόλις στο 4′ ο Σλίβκα, ενώ στο 50′ είχε χαμένο πέναλτι ο Φορτούνης όταν η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε προβάδισμα μόλις στο 4ο λεπτό με τον Σλίβκα, με τους γηπεδούχους να είναι πιο απειλητικοί στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό, έχασε πέναλτι με τον Φορτούνη, ο οποίος έπαιζε με σπαμένο δόντι, δεν βρήκε ωστόσο τρόπο να ισοφαρίσει.

Παρότι η Λαμία προηγήθηκε νωρίς ο Ολυμπιακός δεν μπορεσε να αλλάξη τα δεδομένα με την ομάδα του Βόκολου να διαχειρίζεται πολύ σωστά το παιχνίδι έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να μην έχουν μια ευκαιρία μετά το 5ο λεπτό!

Βόκολος: “Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες, την άξιζαν τα παιδιά”

Ο Λεωνίδας Βόκολος εξήρε τους ποδοσφαιριστές του για τη νίκη της Λαμίας επί του Ολυμπιακού, η οποία “δεν ήταν στις λεπτομέρειες”, όπως σημείωσε στην Cosmote TV.

“Τι μπορείς να πεις; Είμαι πραγματικά συγκινημένος από την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά για άλλη μια φορά. Προσπαθούμε φέτος να δημιουργήσουμε μια νοοτροπία νικητή. Τα παιδιά ανταποκρίνονται σε απόλυτο βαθμό”, δήλωσε αρχικά.

“Ήταν μια μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που μας δίνει δύναμη, κουράγιο, αυτοπεποίθηση και πρέπει να την ευχαριστηθούμε σήμερα. Από αύριο κατεβάζουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε τη δουλειά μας, γιατί ο δρόμος είναι μεγάλος. Σίγουρα είναι μια νίκη που την άξιζαν τα παιδιά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν ήταν νίκη στις λεπτομέρειες. Ειδικά στο 1ο μέρος, δημιουργήσαμε φάσεις, κάναμε ευκαιρίες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης, είμαι στενοχωργημένος που σε αυτήν τη μέρα δεν είχε κόσμο στο γήπεδο”.

“Κάθε νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου είναι μεγάλη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτήν τη στιγμή εκεί που βρίσκεται σίγουρα δικαιούταν να έχει βαθμούς παραπάνω, άρα δεν ακούω τίποτα, κοιτάω τη δουλειά μας να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι και να παλεύουμε στο γήπεδο κάθε φορά για τη νίκη”.

Λαμία (Λ. Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες (62′ Στάνκο), Μαρτίνες (71′ Τόσιτς), Σλίβκα, Τσιλούλης (90′ Μάλτσι), Ακούνια (71′ Σίντλεϊ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κ. Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα (72′ Ρίτσαρντς), Καμαρά (71′ Καρβάλιο), Έσε (81′ Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε (81′ Μπιέλ), Φορτούνης, Μασούρας, Γιόβετιτς (46′ Ναβάρο).


Σχολιάστε εδώ