ΑΕΚ: Θέλει ποδαρικό με νίκη στο 2024 κόντρα στον Βόλο

ΑΕΚ: Θέλει ποδαρικό με νίκη στο 2024 κόντρα στον Βόλο

Στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ποδαρικό στο νέο έτος με νίκη κόντρα στον Βόλο σε ένα περίεργο παιχνίδι στην άδεια… OPAP Arena (19:00, COSMOTE SPORT 2HD)

Η διακοπή των Χριστουγένων επούλωσε πολλά απο τα προβλήματα τραυματισμών της “Ένωσης”.  Ο Ματίας Αλμέιδα σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV είπε πως μέσα στη διακοπή οι περισσότεροι από τους τραυματίες επέστρεψαν και είναι ετοιμοπόλεμοι, ενώ η ομάδα δούλεψε καλά.

Η ΑΕΚ δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών για να μην υποχωρήσει κι άλλο στη μάχη του τίτλου. Να θυμίσουμε πως η “Ένωση” έχει χάσει βαθμούς σε παρόμοια παιχνίδια και όχι σε ντέρμπι.

Στην πιθανή ενδεκάδα μπορεί να αγωνιστούν οι Μήτογλου με τον Κάλενς. Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, δεξιά ο Ρότα, αριστερά αναμένεται ο Πήλιος ενώ στο κέντρο περιμένουμε τον Πινέδα μαζί με έναν εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι. Δεξιά όλα δείχνουν τον Άμραμπατ και αριστερά τον Γκατσίνοβιτς. Στην κορυφή παρότι είναι έτοιμος ο Πόνσε οι πιθανότητες είναι να αγωνιστούν οι Τσούμπερ με τον Λιβάι Γκαρσία. Ο Φερνάντες που προπονείται κανονικά.

Live streaming: ΑΕΚ – Βόλος | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League – Τι λέει η ιστορία


Σχολιάστε εδώ