Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό

Μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει και το τυπικό μέρος της απόκτησης του Ζέλσον Μαρτίνς από τη Μονακό εντός της Τρίτης ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν τουλάχιστον ακόμη δύο μεταγραφές.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ζιλ Βιθέντε για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Γκαμπριέλ Περέιρα, πιέζουν την Μπράγκα για τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο Αντρέ Όρτα, ενώ θα προβούν στη μεταγραφή κι ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Ποιές μεταγραφές μπαίνουν στο ¨στόχαστρο”

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός “ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ” ο Λεό Περέιρα της Φλαμένγκο, η οποία αξιώνει πάνω από 7 εκ, ευρώ, ενώ πιο εύκολη δείχνει η περίπτωση του έμπειρου στόπερ, Φελίπε, ο οποίος παίζει στην “ομόσταυλη” Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο μεταξύ στην Τουρκία τα ΜΜΕ συντηρούν το θέμα του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος έχει προταθεί στην ομάδα του Πειραιά, η οποία το απόγευμα θα ταξιδέψει στη Λαμία όπου αύριο θα κάνει ποδαρικό στο 2024 με την αναμέτρηση κόντρα στην τοπική ομάδα. Στην αποστολή θα συμπεριληφθεί και ο Φραν Ναβάρο.


Σχολιάστε εδώ