Ιδού όλες οι προβλέψεις για το 2024, έπειτα από συνεργασία ενός μάγου από το Καράκας, μιας χαρτορίχτρας από την Αντίς Αμπέμπα και μιας καφετζούς από τα Πετράλωνα

Ιδού όλες οι προβλέψεις για το 2024, έπειτα από συνεργασία ενός μάγου από το Καράκας, μιας χαρτορίχτρας από την Αντίς Αμπέμπα και μιας καφετζούς από τα Πετράλωνα

♣ Ο Μητσοτάκης ψηφίζει τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, τα φτιάχνει με τον Γεωργιάδη και φεύγουν για να ζήσουν τον έρωτά τους στα Νησιά Σαμόα.

Κατά άλλους, φεύγει από τη χώρα για να γλιτώσει από την οργή του Σαμαρά, ο οποίος κατεβαίνει σε διαδηλώσεις παρέα με την Ελένη Λουκά.

♣ Τρεις μήνες μετά τον βρίσκουν (τον Μητσοτάκη) να πουλάει ψητό καλαμπόκι στη Χιλή. Όπου έχει καταφύγει για να γλιτώσει από την κρεβατομουρμούρα του Άδωνη.

(Ο Σαμαράς τον ψάχνει στο Μπουένος Άιρες!)

♣ Στο μεταξύ, πρωθυπουργός αναλαμβάνει η Μαρέβα. Με δεξί χέρι τον Κ. Χατζηδάκη (για τις εξωτερικές δουλειές)…

…και αριστερό τον Κικίλια (για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ).

♣ Ο Κασσελάκης χάνει τις ευρωεκλογές, χάνει και την πτήση για την Καζανμπλάνκα, αλλά αναλαμβάνει πρόεδρος στην κριτική επιτροπή του «My Style Rocks» και τρώει τη θέση του Λάκη Γαβαλά.

Χωρίζει τον Τάιλερ και παντρεύεται την Θ. Τζάκρη. Αποκτούν δύο παιδιά, αγόρια κατά προτίμηση, ένα εξοχικό στη Λούτσα και άδεια για gelateria στο Μοσχάτο.

♣ Από την άλλη, ο Ν. Ανδρουλάκης βγαίνει τρίτος στις ευρωεκλογές, αλλά πρώτος στο «Fame Story 12». Παρατάει την πολιτική και ξεκινάει δεύτερη καριέρα στο modeling.

(Όπου έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να διαπρέψει!)

♣ Ο Κουτσούμπας αναδεικνύεται πολιτικός της χρονιάς, η Λ. Κανέλλη κερδίζει τη Eurovision, ντουέτο με τον Π. Κιάμο. Δεύτερη φωνή κάνει η Όλγα Τρέμη.

Ο Βελόπουλος ανακαλύπτει μυστική συνταγή για την ανάπτυξη τριχοφυΐας. Ξεχασμένη μέσα σε κάτι χειρόγραφες επιστολές του Χριστού…

♣ …που του είχε δώσει ιδιοχείρως ο Απόστολος Παύλος, πριν χρόνια, στο τελευταίο του ταξίδι στην Ελλάδα (για τον γάμο του Αντ. Ρέμου).

Ο Βαρουφάκης αφήνει την πολιτική, που τον είχε εγκαταλείψει νωρίτερα εκείνη, και βγαίνει στο λαϊκό τραγούδι. Βγαίνει επίσης και για μια μερίδα κοκορέτσι στη Βάρη.

♣ Ανασταίνεται ο Σόιμπλε και επιστρέφει στην ενερ­γό δράση.

Αποφυλακίζεται ο Κασιδιάρης, ζητάει δημόσια συγνώμη για τις πράξεις του και γράφεται μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στην ΤΟ Κερατσινίου. Ο Ηρώδης αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

♣ Κυκλοφορεί βιβλίο με άγνωστες πτυχές του ειδυλλίου της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τον Φαραώ Ραμσή Β’. Αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής της και ουχί ο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος.

Μετά το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, στον ΠΑΟ παίρνουν τούρκο προπονητή στο βόλεϊ, στο πόλο, στο τζόκινγκ και στην μπιρίμπα.

♣ Κατά την κυβέρνηση, για τις αυξήσεις σε ρεύμα – καύσιμα φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Για τις αυξήσεις στο λάδι το Μεσανατολικό…

…και για τις αυξήσεις στο μπρόκολο ο Στ. Γονίδης.

♣ Δεσμεύεται ο Κασσελάκης πως, όταν γίνει πρωθυπουργός, θα καταργήσει την… αστεγία! Μπορεί να μην ξέρει τι του γίνεται, έχει όμως αίσθηση του χιού­μορ.

Έχουμε ταυτόχρονα ιώσεις, λοιμώξεις και κορονοϊό. Μέχρι να τελειώσει η δεύτερη τετραετία Μητσοτάκη, θα έχει ξεσπάσει επιδημία κίτρινου πυρετού…

♣ …θα έχει εκραγεί το ηφαίστειο της Σαντορίνης και θα μας έχουν επιτεθεί εξωγήινοι.

Σε κοινωνική εργασία θα υποχρεώνονται όσοι καταδικάζονται σε λιγότερο από δύο χρόνια φυλακή. Να τους στέλνουν στην Ηλεία, να μαζεύουν ελιές και φράουλες στη Ζαχάρω.

♣ Τροχαίο στην Τουρκία με 7 οχήματα, 11 νεκρούς και 50 τραυματίες. Διότι το παν είναι να ξέρεις καλό σημάδι!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ