Η ισραηλινή γενοκτονία των αμάχων Παλαιστινίων υπό μορφή «αποκάλυψης» – Του Εμμ. Γούναρη

Η ισραηλινή γενοκτονία των αμάχων Παλαιστινίων υπό μορφή «αποκάλυψης» – Του Εμμ. Γούναρη


Του
Δρος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΟΥΝΑΡΗ
Εμπειρογνώμονος, Πρεσβευτού ε.τ.,
Διδάκτορος του Πανεπιστημίου του Βερολίνου (FU Berlin)


Το Ισραήλ συνεχίζει να εφαρμόζει στη Γάζα την εβραϊκή ρήση «οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος». Αυτό το εφαρμόζει για τους άντρες της Χαμάς, με συνέπεια να χάνονται από τους βομβαρδισμούς του Πυροβολικού, της Αεροπορίας, των Τεθωρακισμένων και του Ναυτικού και παλαιστίνιοι άμαχοι, που δεν έχουν σχέση με τις πράξεις της Χαμάς.

Την τακτική αυτή του Ισραήλ τη βλέπουν στις τηλεοράσεις όλα τα κράτη του κόσμου, χωρίς να το εξαναγκάζουν να σταματήσει αυτό το έγκλημα πολέμου. Εντύπωση κάνει η στάση των μεγάλων δυνάμεων, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Όλοι αυτοί αρκούνται μόνο στα λόγια, με αποτέλεσμα να φονεύονται κάθε μέρα εκατοντάδες παιδιά, γυναίκες, εγκυμονούσες και ηλικιωμένοι, όλοι εκ των αμάχων Παλαιστινίων.

Με τη Δίκη της Νυρεμβέργης τιμωρήθηκαν με την ποινή του θανάτου ή και αυτοκτόνησαν όλοι οι ναζί που εγκλημάτησαν κατά των Εβραίων και άλλων λαών. Δεν πρέπει να υπάρξει και ένα άλλο δικαστήριο που θα δικάσει και θα τιμωρήσει ισοβίως τους ιθύνοντες του Ισραήλ και όσους άνδρες της Χαμάς έχουν πράξει εγκλήματα πολέμου;
Η μόνη λύση για την ειρήνη στην περιοχή είναι η δημιουργία δύο κρατών, πράγμα που αρνείται το Ισραήλ από το 1948 μέχρι σήμερα.

Ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών πολλάκις έχει ζητήσει τη δημιουργία δύο κρατών. Το ίδιο και όλα τα κράτη του κόσμου. Ωστόσο δεν γίνεται τίποτα άλλο, καθώς ο φιλοπόλεμος Πρόεδρος της Αμερικής μπορεί να δέχεται φαινομενικά τη δημιουργία δύο κρατών, αλλά προτείνει τη συνέχιση του πολέμου, ξεχνώντας ότι το Ισραήλ μπορεί, με τη συνέχιση του πολέμου, υπό μορφή «αποκάλυψης», να οδηγήσει σε έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Το μόνο κράτος που καταγγέλλει το Ισραήλ και τους προστάτες του, την Αμερική, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, είναι η Τουρκία. Τα άλλα μουσουλμανικά κράτη στην πραγματικότητα κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, επηρεασμένα από τη φιλοαμερικανική πολιτική που ακολουθούν. Σύντομα, όμως, θα ξυπνήσουν, με μεγάλο κίνδυνο για την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ! Αυτό δεν το βλέπουν οι ιθύνοντες του Ισραήλ και οι προστάτες του ή μήπως πιστεύουν ακόμα ότι οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του Θεού;

Αυτά είναι κατασκευάσματα αυτών που έγραψαν το ιερό βιβλίο των Εβραίων, την Παλαιά Διαθήκη! Για τον Θεό, όμως, όλοι οι άνθρωποι είναι περιούσιοι και ίσοι!

Το μόνο που θέλει να πετύχει ο Νετανιάχου είναι η γενοκτονία των Παλαιστινίων και τίποτε άλλο, αδιαφορώντας στην πραγματικότητα για την τύχη των ομήρων της Χαμάς! Συμφωνεί δε με τη Χαμάς, ώστε, μέσω του Κατάρ, να απελευθερώνεται ένας ισραηλινός όμηρος αντί 13 φυλακισμένων Παλαιστινίων σε κάθε τετράωρη κατάπαυση του πυρός και να αρχίζει πάλι τους βομβαρδισμούς, με αποτέλεσμα να φονεύονται οι απελευθερωμένοι Παλαιστίνιοι.

Από τους βομβαρδισμούς των Ισραηλινών στη Γάζα έχουν σκοτωθεί μέχρι σήμερα πάνω από 18.000 άνθρωποι, με τα 6.000 να είναι παιδιά. Αυτό συνιστά γενοκτονία, μια γενοκτονία που έχει αποφασίσει ο ισραηλινός πρωθυπουργός. Κάποιος πρέπει να τον σταματήσει. Εβραίοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, κάποιος! Βέβαια υπάρχουν και συνετοί Εβραίοι, που δεν συμφωνούν με αυτά που πράττει ο Νετανιάχου. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν βοηθά σε τίποτα. Ο Νετανιάχου έχει αποφασίσει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων!

Όσον αφορά την ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει να πάψει να είναι υπέρ το δέον υποστηρικτική των θέσεων του Ισραήλ και της Ουκρανίας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ