Αντ. Σαμαράς: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

Αντ. Σαμαράς: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι!

♣ Ο ένας υπουργός είπε ότι ο Σαμαράς παρεξήγησε, ο άλλος ότι δεν κατάλαβε, ο τρίτος πως έχει άδικο… και όλοι μαζί ότι τα έχει χαμένα!

♣ Όταν λένε από το Μαξίμου ότι ο Σαμαράς, ως πρώην πρωθυπουργός, μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει, τι ακριβώς εννοούν; Ότι έχει το ακαταλόγιστο;

♣ Αν είναι δυνατόν να λένε ότι ο Σαμαράς υπονομεύει τον Μητσοτάκη! Σαν να λένε ότι μισούσε τα μωρά ο Ηρώδης!

♣ Αποφασισμένος να συνεχίσει πάση θυσία τον διάλογο με την Τουρκία δηλώνει ο Γ. Γεραπετρίτης. Σαν έτοιμος από καιρό για τη… μεγάλη γκάφα!

♣ Επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου ζήτησε από τους υπουργούς ο Μητσοτάκης. Και γιατί δεν τους ξεκινάει από τα πιο εύκολα; Π.χ., τον τετραγωνισμό του κύκλου;

Δίκιο έχει ο Ανδρουλάκης. Για τη χρεοκοπία της χώρας φταίνε μόνο ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Ως γνωστόν, την περίοδο 1993 – 2004 κυβερνούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με προπονητή τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

♣ Κακό δεν είναι που ο Βελόπουλος νομίζει πως κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας!

♣ Χαμός γιατί ο Κασσελάκης μπέρδεψε τον Ηράκλειτο με τον Ηρόδοτο. Ε, καλά, δεν τον μπέρδεψε με τον Πλούταρχο (Γιάννη στο μικρό).

♣ Δίκιο έχει η Ντόρα. Ότι υπάρχει βεντέτα με τον Σαμαρά είναι μπαρούφες. Ότι δεν υπάρχει είναι σύντομο ανέκδοτο!

♣ «Στοίχημα για την κυβέρνηση η αναγέννηση της Θεσσαλίας», είπε ο Αυγενάκης. Άρα δεν τη γλιτώνει με τίποτα. Η… Θεσσαλία!

♣ Και όμως υπάρχει ένα 2,3% που θεωρεί τη Ζ. Κωνσταντοπούλου κατάλληλη για πρωθυπουργό. Και όχι για διοικητή-μάνατζερ στο Δρομοκαΐτειο.

Ξεκαθαρίζει ο Κασσελάκης ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη κι αν χάσει τις ευρωεκλογές. Και αν χάσει και τις εθνικές εκλογές, θα… πάει στη Eurovision.

♣ Ο Κούγιας θέλει να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο παρέα με τον… Μαρινάκη. Αυτό είναι το σωστό. Όποιος βρωμίζει… να καθαρίζει!

♣ Είπε σοβαρά (!) ο Πιερρακάκης ότι το Yale θα στήσει μεταπτυχιακό σε ελληνικό πανεπιστήμιο. Σαν να λέμε θα ’ρθει η Λίβερπουλ στο Αγρίνιο…

♣ …να τους μάθουν μπάλα από τον Παναιτωλικό!

♣ Η σοβαρότητα είναι μισή αρχοντιά, την άλλη μισή την πήρανε φαντάρο!

♣ Στόχος του Κασσελάκη είναι να χτίσει μια ισχυρή ομάδα στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα ίδια έλεγε και ο Γιοβάνοβιτς στον ΠΑΟ και μια ζωή δευτερότριτος είναι.

♣ Πακέτο μέτρων για τους εγκαυματίες προανήγγειλε ο πρωθυπουργός. Θα αφορά και τα 10 εκατ. που τεσσεράμισι χρόνια τώρα έχει… καεί η γούνα τους;

♣ Από τις περιοδείες του ο Κασσελάκης κατάλαβε ότι οι πολίτες είναι πιεσμένοι. Δηλαδή, πριν βγει επαρχία τι νόμιζε; Ότι είναι κολλημένοι με το ψάρεμα;

Δηλαδή, Τσακαλώτος, Αχτσιόγλου και λοιποί, που ο κόσμος καταψήφισε ως ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουν να τους ψηφίσει τώρα που είναι στη Νέα Αριστερά; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν;

♣ Δεσμεύεται ο Βελόπουλος ότι όταν γίνει κυβέρνηση η Ελληνική Λύση θα αποκαταστήσει την τάξη στη χώρα. Λίγο νωρίτερα θα έχουν πεθάνει 10 εκατ. Έλληνες. Από τα… γέλια!

♣ Το σκέφτεται ο Κούλογλου αν θα συνεργαστεί με τη Νέα Αριστερά. Έχει προτάσεις κι απ’ το «Ποσειδώνιο».

♣ Επιδημία διαφθοράς (!) πλήττει τα Σκόπια. Τόσα πάρε-δώσε με τους δικούς μας δεν θα ήταν χωρίς… συνέπειες.

♣ Επτά στους δέκα ανησυχούν που δεν υπάρχει σοβαρή αντιπολίτευση. Λογικό. Από μόνη της η κυβέρνηση δεν βγάζει πλέον και τόσο γέλιο!

♣ Ο άλλος στον Βόλο παραβίασε το κόκκινο 12 φορές, τράκαρε με περιπολικό και… πήγε για ύπνο. Να ’ταν τουλάχιστον για σεξ, να πω.

♣ Στην Αθήνα 75χρονος οδηγούσε ανάποδα, έκανε καμιά 30αριά παραβιάσεις του ΚΟΚ, καβάλησε πεζοδρόμια κ.λπ. Ποια τρίτη ηλικία; Εδώ μιλάμε για τη «17 Νοέμβρη των δρόμων»!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ