Μέτρα μεν, αλλά…

Μέτρα μεν, αλλά…

–Στην πράξη θα φανεί το αποτέλεσμα της μάχης με την οπαδική βία
–Έκαναν πίσω οι διαιτητές, επιστρέφουν σε άδεια γήπεδα

Δεν γινόταν η κυβέρνηση να μείνει αμέτοχη μπροστά στη νέα τραγωδία με τον τραυματισμό του αστυνομικού. Πήρε μέτρα, αν και δεν είναι η πρώτη φορά, και μένει πια να φανεί κατά πόσο θα φέρουν αποτελέσματα.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίστηκε η διεξαγωγή των αγώνων της Super League και του Κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών για τους επόμενους δύο μήνες, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα εξεταστούν η εγκατάσταση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο σύνολο των γηπέδων και η ταυτόχρονη δυνατότητα ελέγχου τους από τις αρμόδιες αρχές και το σύστημα ηλεκτρονικής εισόδου φιλάθλων με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας. Άποψή μας είναι ότι νόμοι υπάρχουν, το θέμα είναι αν θα εφαρμοστούν. Μόνο έτσι οι όποιες πρωτοβουλίες θα καρποφορήσουν, διαφορετικά θα κάνουμε πάλι μια τρύπα στο νερό.

Την ίδια στιγμή, λευκός καπνός βγήκε μεσοβδόμαδα από την πλευρά των διαιτητών σε ό,τι αφορά την προοπτική επανέναρξης της Super League, ενώ για αύριο αποφασίστηκε συνάντηση των εκπροσώπων τους με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου. Στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε η πλειοψηφία τους, έστω και με επιφυλάξεις, ψήφισε να μπει τέλος στην αποχή και έτσι το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά.

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική. Χθες άνοιξε το πρόγραμμα με την αναμέτρηση Κηφισιά-ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα θα γίνουν τα παιχνίδια Άρης-ΟΦΗ (15:00), Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (17:30), Λαμία-Βόλος (19:30) και Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (20:30) και αύριο τα ματς Παναιτωλικός-ΑΕΚ (17:00) και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός (18:00). Μεσοβδόμαδα θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική, με τους αγώνες Άρης-Λαμία (17:00) και Βόλος-Παναθηναϊκός (19:00) να διεξάγονται την Τετάρτη και τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός (15:00), Πανσερραϊκός-ΑΕΚ (17:00), ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (17:30), Κηφισιά-ΠΑΟΚ (20:00), Ατρόμητος-Ολυμπιακός (20:30) την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ “Π” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΓΟΡΕΙ

Τα μέτρα και το… παράθυρο
• Τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την οπαδική βία και ποια διάταξη αφήνει ανοιχτό παράθυρο για πρόκληση επεισοδίων


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ